r-nav & media skin işbirliği ile haritaları ücretsiz güncelleme mümkünmü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan or_by
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

or_by

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aklıma takıldı sizlerede danışmak istedim. medianav daki program sayesinde rnav ın dosyalarına ulaşabiliyorduk. ses açmak isteyenler geri görüş kamerası takıp navigasyon dosyalarını yedekleyen kullanmıştı bu sistemi.

orjinal navigasyonun haritalarını güncellemek paralı biliyorsunuz. ve tek yolu flash disk e iz alıp o şekilde kuruyorsunuz. şimdi biz mediaskindeki arayüz ile bu navigasyonun dosyalarına erişip elde ettiğimiz 2015 4. çeyrek harita dosyasını eski harita ile yer değiştirebilirmiyiz yapsak çalışır mı? hiç değilse son güncel haritaya ücretsiz sahip oluruz.

Medi@skin basarsoft haritası kullanıyor, R-NAV daki sistem farklı bu yüzden uymayacaktır diye düşünüyorum...

Medi@skin basarsoft haritası kullanıyor, R-NAV daki sistem farklı bu yüzden uymayacaktır diye düşünüyorum...

hocam zaten türkiyede başarsofttan başka harita üreten yok. biliyorsunuz kendileri google ile de anlaşmalı. bugun google maps e de girseniz yandex maps e de girseniz kaynağı başarsofttan alınıyor.

mediaskin de evet sorunsuz atabiliyoruz haritayı her ne kadar en son haritayı bulamasam da şuanda en güncel haritam mediaskinde. rnavdaki sistemle mediaskindeki igo navigasyon temeli büyük ihtimalle aynıdır. dışarısı buz gibi olduğundan gidip bakamıyorum ama rnav ın harita dosyasına ulaşabilirsek büyük ihtimalle çalıştırabiliriz diye düşünüyorum.

Uğraşılırsa olur . Rnavdaki harita igo8 e dayalı igonun haritası okutulabilirde . Olur.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam zaten türkiyede başarsofttan başka harita üreten yok. biliyorsunuz kendileri google ile de anlaşmalı. bugun google maps e de girseniz yandex maps e de girseniz kaynağı başarsofttan alınıyor.

mediaskin de evet sorunsuz atabiliyoruz haritayı her ne kadar en son haritayı bulamasam da şuanda en güncel haritam mediaskinde. rnavdaki sistemle mediaskindeki igo navigasyon temeli büyük ihtimalle aynıdır. dışarısı buz gibi olduğundan gidip bakamıyorum ama rnav ın harita dosyasına ulaşabilirsek büyük ihtimalle çalıştırabiliriz diye düşünüyorum.
Çalışmanın neticesini merakla bekliyorum...

Valla benim aracta menavrus var menavrusta yeni igo harita ciktigi zaman internetten indirip eski harita ile degistiryoruzzz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla benim aracta menavrus var menavrusta yeni igo harita ciktigi zaman internetten indirip eski harita ile degistiryoruzzz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte o mantığı rnav için yaptığını düşün ama o yolu arıyoruz

Geri