R-Link

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreski

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Şuan araclarimizda R-Nav mevcut bunu R-Link e cevirebilirmiyiz acaba ?

mümkün olmadığını bir çok yerde okudum olursa bile baya maliyetli olacaktır.

Araci alirken boyle bisi demediler bide en full unu aldik ama eksik yinde

Araci alirken boyle bisi demediler bide en full unu aldik ama eksik yinde
ilk çıktıgı zamanlarda r link daha opsiyon olarak bile yoktu.yanlış hatırlamıyorsam 4-5 ay sürmüştü opsiyon olarak gelmesi.ondan dolayı söylenmemiş de olabilir.opsiyon oldugu için de söylenmemiş olabilir.

Ben 2013 Temmuz'da aldım aracımı o zaman bile R-Link yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam 2013 Eylül-Ekim'den itibaren gelmeye başladı.

Ben aracımı 2014 Ocak 15 de aldım ozellikle en dolusunu aldım ama hani boyle bişiden bahsetmediler bile sonradan duydumki boyle bir teyp i varmis bu saatten sonra yapcak bisi yok sonucta aldik araci bu saatten sonra ne yapabiliriz bunu duşunmek lazim

Bende bu duruma sinir oluyorum. Ellerindeki aracı hemen satmak için opsiyonların hepsinden bahsedilmiyor bazen. En mantıklısı Menavrus denen yazılımı kurmak sanırım.

2013 6 temmuzda aldım aracımı Full Paket Cam tavan + Rlink mevcut. Yani bu tarihten once çıkmış olması lazım R-link li araçların. Ayrıca Rlink neden taktırmak istiyorsunuz ? senelik 60 euro ödemeniz gerekiyor her sene bu rakamı vermek böyle bir cihaz için mantıklı değil ayrıca bu rakamı ödediğiniz halde yinede harita güncelleme vs şeyler için yine ödeme yapmanız lazım çok gereksiz açıkcası.

Geri