R-Link sorunu

mertcaninan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracimi teslim alirken r-linki aktif etmelerini benim beceremeyecegimi soylemistim. Onlar biseyler yapmislar , 48 saat icinde acilir dediler , 1 hafta gecti bitek harita calisiyodu. Bayiyi aradim en yakin servise gidin dediler , en yakin yetkili servise gittim aracin ciktigi bayiden yapiliyo dediler. Ama arac bandirmadan alindi ben istanbuldayim , uzun telefon trafikleri vs. Biseyler yaptirdilar bana , bu islemler yapilmadan once ekranda " bu servis suanda kullanilamiyor" yaziyordu. Suanda guncelleme gerekiyor simdi yapilsinmi diyor , yap diyorum bisey yuklenip kendisi kapaniyor , ama bilgisayarda rlink arayuzunde son surum yuklu gibi bisey yaziyor. Yani bu aleti kullanamiyorum , bunun bi cozumu falan varmidir yada benmi beceremiyorum bilginiz varsa yardimlarinizi bekliyorum.

İşlemi aldığınız bayi yapıyor aktivasyon işlemini 48 saatte dedikleri gibi aktif oluyor. Ekranda Bağlantı durumunda Bağlı gözüküyor sa R Link çalışıyor demektir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekranda bagli , ama harita disinda bu internet gerektiren uygulamalarin hic biri calismiyor , guncelleme gerekli diyor ama guncellemede yapilmiyor , yada ben berecememis olabilirim

Sizde de sd kart mı var ? Rlink sitesinde Pc üzerinden ekleyeceğiniz programları seçip karta yüklüyorsunuz sonra araca taktığınızda güncelleniyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet sd kart var , bugun deneyecegim eve gidince sagolun

Geri