Yemekten sonra bir çay keyfi yapalım dedik ve attık kendimizi düdenpark'a bugun tüm aksilikler bizi buldu arabanın sanayide mahsur kalmasıyla başladıve düdenpark'ta oturacak yer bulamamakla devam etti..ve kerem abinin teybinin bozulmasıyla son buldu
hehe
gelelim resimlere...
hoşgeldik resmimizi çektik.orda springim olmalıdı ama bunada şükür:slc
kerem abinin elinde bişeymi var sanki.acaba ne?hımm
tabikide pempe panter..bu kimin için herkes biliyor hiçç söylemiyorum o yüzden
bu da yeni arabamhehenasıl ama .ahh ahh springimi çok arattı.1 saat kullandım hayatımdan 1 saat çaldı resmen:slc
o bakışlar yokmu o bakışlar...
kerem abi bakış atarda ben atamazmıyımhehe
yarasın abime.
öok güzel ağaç bulduk resım cektırmek ıcın ama benım makınanın azızlıgıne ugradık
kerem abi makinan kötüüü kötüüü diye diye bozuldu sonundahehe, gece modu çekimleri çok kötü çıktı.ama olsun
çılgın kerem başkan..yemek yaradı galiba.kendini suya bırakacaktı ama atlama çabaları boşa çıktıhehe
son olarakta gitmeden bir fotoğrafımız olsun bu güzel bx le dedik..
tüm aksilikler bizi bulsada güzel zaman geçirdik günün stresini attık teşekkürler kerem ROADFOX basşkan ayağına sağlık
hehe
gelelim resimlere...
hoşgeldik resmimizi çektik.orda springim olmalıdı ama bunada şükür:slc
kerem abinin elinde bişeymi var sanki.acaba ne?hımm
tabikide pempe panter..bu kimin için herkes biliyor hiçç söylemiyorum o yüzden
bu da yeni arabamhehenasıl ama .ahh ahh springimi çok arattı.1 saat kullandım hayatımdan 1 saat çaldı resmen:slc
o bakışlar yokmu o bakışlar...
kerem abi bakış atarda ben atamazmıyımhehe
yarasın abime.
öok güzel ağaç bulduk resım cektırmek ıcın ama benım makınanın azızlıgıne ugradık
kerem abi makinan kötüüü kötüüü diye diye bozuldu sonundahehe, gece modu çekimleri çok kötü çıktı.ama olsun
çılgın kerem başkan..yemek yaradı galiba.kendini suya bırakacaktı ama atlama çabaları boşa çıktıhehe
son olarakta gitmeden bir fotoğrafımız olsun bu güzel bx le dedik..
tüm aksilikler bizi bulsada güzel zaman geçirdik günün stresini attık teşekkürler kerem ROADFOX basşkan ayağına sağlık