Pleksi (APP) Plaka yı normal plakaya geçirmek için devletin fahiş fiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyrock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skyrock

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün itibariyle şoktayım. APP plakayı normal plakaya çevireyim dedim. Bursa / Yıldırım Trafiği aradık ruhsatın komple değişecek dediler ve eski plakanın harflerini kullanamayacaksın yeni plaka verilecek oda CF ile başlar 3. harf ne olur bilemeyiz dediler. Takipçiye yönlendirdiler ruhsat değişimi 205 TL takip masrafı 120 TL. Yani ne diyeyim kafayı yememek elde değil. Bindir bindir nereye kadar yazık ya çok yazık.

2. bir yol daha varmış arabayı sat tekrar üstüne al dediler.

Ek Bilgi: APP plaka muayeneden geçiyor ama trafikte cezası 420-450 TL gibi bir rakam..

Şaka ülkesindeyiz yeminle.

2 plaka yerine 1 plaka yapın.1 tanesi düşmüş yolda yenisini çıkarmak istiyorum diyin.1 hafta sonra yine aynısını yaparsınız. Bu şekilde o paraları ödemezsiniz.2 plaka değişiminde orjinal plaka olmazsa bu işlem geçerli malesef

hocam o işde bı sıkıntı var. plakalar calındı dustu dıye gıdıp bastırabılırsın, ne kadar tutar ne surer bılemıyorum ama senın dedıgın gıbı olması mantıksız oluyor yanlıs yonlendırme olmasın?

Durumu cidden kavrayamadım.

Neden aynı plaka alınırken ruhsat değişsin? Sizi trafiktekiler yanlış anlamış olabilirler mi? Yeni plaka basımı ücretlerini size yansıtmaya çalışıyorlar çünkü. Bir de takipçiye neden para veriyorsunuz onu anlamadım. Vaktiniz mi yok? Bir de trafikteki resmi polis memuru olan kişiler mi sizi takipçiye yönlendirdi? Böyle bir şeyin olması mümkün değil hocam. Siz bence aramayıp bizzat trafik şubeye gidip oradan bilgi alın. Bu işte başka bir şey var. Lütfen gidin ve trafik şubeden bizzat bilgi alın.

Bugün itibariyle şoktayım. APP plakayı normal plakaya çevireyim dedim. Bursa / Yıldırım Trafiği aradık ruhsatın komple değişecek dediler ve eski plakanın harflerini kullanamayacaksın yeni plaka verilecek oda CF ile başlar 3. harf ne olur bilemeyiz dediler. Takipçiye yönlendirdiler ruhsat değişimi 205 TL takip masrafı 120 TL. Yani ne diyeyim kafayı yememek elde değil. Bindir bindir nereye kadar yazık ya çok yazık.

2. bir yol daha varmış arabayı sat tekrar üstüne al dediler.

Ek Bilgi: APP plaka muayeneden geçiyor ama trafikte cezası 420-450 TL gibi bir rakam..

Şaka ülkesindeyiz yeminle.

Bencede bir yanlis anlasilma var.cok sacma .plakalar mevcut olmasa dahi ruhsattan ve tescil bilgilerinden sozkonusu plakanin o araca ait oldugu sabittir zaten.niye plaka degissin.sanki plakasi hic olmayan kayitdisi bir araca kafaniza gore atmasyon plaka bastirip onu kullaniyormussunuz da ilk tescil yapilacak gibi cok sacma.

Oyle telefonda bilgi almayin adamlar yanlis anlamis buyuk ihtimal.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yanlış anlaşılma yok. Bu şekilde yapıyorlar. Ama ilk mesajımdaki gibi yaparsanız çözüm oluyor:)

Arkadaşlar bende aynı sizin dediğiniz gibi dedim telefondaki arkadaşıma git bir daha sor dedim o sordu tekrar ve aynı cevabı aldı. Millet sabahın köründe sıraya girdiği için takipçiler de bu işe ekmek kapısı olmuş. Arkadaş takipçiden öylesine fiyat almış.

Tek plaka değiştirecekseniz direk gidip trafiğe müracaat ediyorsunuz.Size kağıt veriyor cemiyette bastırıyorsunuz. Çift plaka değişecekse karakola gidip plakalarım çalındı diyorsunuz tutanak tutuyorlar , o tutanakla trafiğe gidip yine aynı kağıdı alıp cemiyette bastırıyorsunuz.Daha bu gün yaptım çift plakaya 45 lira verdim. Sizinkinde bir yanlış amlaşılma var.

Bu arada size söylenen prosedür çalıntı araçlarda geçerli.Artık yeni kanuna göre araç çalınıp bulunursa size teslimi plaka değiştirerek yapıyorlar.

Plakanin birini imha et ve sonra trafige git plakami calmislar de yeni plaka basimi yaptirirlar 40 tl ye halledersin baktin bu sekilde cozemiyorsun ikamet degisikligi yap sonra tescile git ikamet adresim degisti plakayi degistirmek istiyorum de ama en masrafsizi 1. Soyledigim yontem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri