Plakaya ne yapabiliriz fikirleriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnk52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnk52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba. Bugün babamın çevirmeye girmesiyle birlikte, baskıları sonucunda app'yi söküp eski plakaları takmaya karar verdim/verdirildim/zorunda bırakıldım :cool:
Şimdi orjinal plakanın üzerinde folyo çektirmiştim zamanında, fakat folyolar aşırı şekilde deforme oldu. Ayrıca plakayı reklamcıya bırakıp gitmiştim, folyoda harfleri keserken plakanın içini kesmiş beyefendi.!
Plakayı temizlemek için neler yapabiliriz? Kesikler çok belli olmuyordu sanırım fakat, folyo yerine ne yapabiliriz?

Reklamcıya söyle güzel bir yazı şekliyle plakayı çıkarttır..
Plakanın boyalarını sil yapıştır gitsin.. :) Kalın yazı şekli yaptırırsan app gibi olur.. :)

Yav bu sefer de alttaki kabartması kötü durmaz mı acep?

Yeniden boyanması sorunu çözecektir

reklamcıya söyleyin birkac mm daha kalın sekilde yazıları cıkartsın ciziklerin üzeride kapanmış olur deformasyon gitmiş olur yenilenmiş olur. bu arada eski folyoyu cıkarıp plakayıda tinerle ve üstübü ile beyaz yerlerini temizleyebilirsin. yazıların oldugu siyah yere tiner sürme yazıları cıkarır sonra :)

​2 Gün önce tinerle temizleyecektim en ufak dokunuşta siyah yerleri aldı plaka oldu rengarenk sonra sildim hepsini mecvur olarak.

Ya şuanda uğraşıyorum da çerçevesindeki bantı çıkardım, şimdi tinerle uğraşıyorum da çıkarmadı boyayı, hatta soldurmadı bile :D

yeni bir plaka çıkarttırın şöfşrler odasından. Çerçevesiz kalın yazı baskılı. GAyet şık duruyor.

Aklımda var o da, bugün bakacam hepsine.

Geri