Plakamizida Değiştirdik :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba ;

Bugün İtibari İle 06 AN 052 Olan Plakami Teslim Edip , 32 HR 034 Olarak Yeni Plakami Almiş Bulunmaktayim.. İstanbullu Olduğum İçin Sonu 034 Olan Varmi Dedim Tek Bir Tane Bu Plaka Varmiş Şansima Oda Bana Denk Geldi ve Hiç Bir Zorluk Çikarmadan ( 50 TL Bağiş Hariç ) Plakami Teslim Aldim..Kendim Boyattim , Montajida Sağolsun Abim Serdar Yapti ve Bir Kaç Kare İle Sizinle Paylaşmak İstedim Bu Anlari :) :)

Hayirli olsun Kardesim

Plaka cok guzel gorunuyor :eyv

İconcanımın R-Nav Multimedia Sisteminden Tapatalk 2 İle Gonderildi

Hayirli olsun Kardesim

Plaka cok guzel gorunuyor :eyv

İconcanımın R-Nav Multimedia Sisteminden Tapatalk 2 İle Gonderildi

Tesekkürler Kubilay , Wallah Plakaya Mühür Vurdurdum Tam Boyuyodu Dedim Boş Alsam Olmazmi Birazda Ağiz Yaptim Tamam Dedi Zorda Olsa :) Gittim Kendim Boyattim APP Plaka Düşünüyodum Ama Su Görüntü İle Gerek Yok Gibi Duruyor.. :eyv

Hayırlısı olsun kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: ByTyFn
Hayırlı olsun, güle, güle kullanın..:eyv

• Beğen
Tepkiler: ByTyFn
bir bize denk gelmedi öyle bir plaka bizde baştaki 34 ile yetiniyoruz işte :)

Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. Yalnız vidalamak yerine slikonla yapıştırsaydın daha bir güzel olurdu gibime geliyor.;)

bir bize denk gelmedi öyle bir plaka bizde baştaki 34 ile yetiniyoruz işte

Alana kadar canım cıktı wallah 034 olan tek bu vardi onuda zorda olsa aldım :)

Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. Yalnız vidalamak yerine slikonla yapıştırsaydın daha bir güzel olurdu gibime geliyor.;)

Abi vidalarmiyim hiç , yaparmıyım oyle bir hata parçacıdan 3 cm kalınlıgında çift taraflı bant aldim 3 şerit çektik sonrada yapiştirdik :) :eyv

hayırlısı olsun kazasız belasız gez 34 ünle :D

Geri