Plaka ve kapı aydınlatması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recoba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

recoba

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün plaka lambası almaya gittim ledlerden aldım beyaz bugün taktım yandı aradan bi kaç saniye sonra sağ taraf pır pır etmeye başladı bende yerlerini değiştirdim.yine aynı sağtaraf yapmaya başladı acaba sorun nedir.

DİĞER SORUM:kapı aydınlatmaları kapıyı kapatıp içeri girdiğimizde sönmesi lazım değilmi ama bende araç hareket halindeyken gece gündüz yanıyor hiç sönmüyor ancak araçtan inip aracı kitlediğinde sönüyor.acaba arızalndımı bana yardımcı olursanız sevinirim

Sanki elektriği yanlış yerden alınmış gibi geldi. Bir daha kontrol ettirirsen sorunun çözülür. Geçmiş olsun.

Bugün plaka lambası almaya gittim ledlerden aldım beyaz bugün taktım yandı aradan bi kaç saniye sonra sağ taraf pır pır etmeye başladı bende yerlerini değiştirdim.yine aynı sağtaraf yapmaya başladı acaba sorun nedir.

DİĞER SORUM:kapı aydınlatmaları kapıyı kapatıp içeri girdiğimizde sönmesi lazım değilmi ama bende araç hareket halindeyken gece gündüz yanıyor hiç sönmüyor ancak araçtan inip aracı kitlediğinde sönüyor.acaba arızalndımı bana yardımcı olursanız sevinirim

Armiza Hoşgeldiniz ;

1. Soru : Sorun Büyük İhtimalle Kulladiğiniz Ledle Alakali Diye Düşünüyorum..

2. Soru : Araçinizin Kap Aydinlatmalari Kapilari Açtiğinizda Yanmali , Kapadiğinizda Kapanmalidir.. Sizin Elektrik Düzeninizde Sorun Var Büyük İhtimalle Bir Elektrikçiye Gösterip Bu Sorunu Halletirebilirisinz..

Teşekkürler.. :eyv :eyv

Armiza Hoşgeldiniz ;

1. Soru : Sorun Büyük İhtimalle Kulladiğiniz Ledle Alakali Diye Düşünüyorum..

2. Soru : Araçinizin Kap Aydinlatmalari Kapilari Açtiğinizda Yanmali , Kapadiğinizda Kapanmalidir.. Sizin Elektrik Düzeninizde Sorun Var Büyük İhtimalle Bir Elektrikçiye Gösterip Bu Sorunu Halletirebilirisinz..

Teşekkürler.. :eyv :eyv

peki masrafı ne olur uzun bir işmi biraz daha bilgi verirmisiniz.

peki masrafı ne olur uzun bir işmi biraz daha bilgi verirmisiniz.

Maliyetin çok fazla tutacagını zannetmiyorum olan bir düzeni onarcak neticede farkli bir işlem yapmıcak taş çatlasin 50 60 lira para ister sizden elektrkçi.. Süre olarakda eger gideceğiniz kişi usta ise 1 saat bile sürmez :eyv :eyv

1-Meganelara led dayanmıyor ne zaman taktıysam 1-2 ay içinde patladı en sonunda orijinallerini geri taktım.turuncu osram da takabilirsiniz hoş duruyor.
2.paspasın altındaki ceplerden bir veya ikisi açık kalmış onları kapatın.

sağ tarafın ampul yuvasını biraz zımparalayın.Tavan lambasının anahtarınıda kapı konumuna getirin.:eyv

arkadaşlar sorun çözüldü sorun çözüldü tavan lambasından kaynaklanıyormuş bir tarafı açık konumdaymış kapatınca eski haline geldi ledi değiştirdim hiç bir sorun kalmadı yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Geri