Plaka işlemleri !!

MADFROSTER

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar megane 3 umun yanına nasıpse birde 206 cc cabrio araç alıyorum yanlız plaka 52 ben bunu 34 yaptıracam bu işlemler nasıl olur ve ne kadara maal olur yardımcı olursanız sevınırım 2012 ücretleriyle aracı bostancı tarafıkte tecılletıcem işte belgeler harçlar plaka ucretlerı mesala benım adım tunç 34 TNC .... sonu ne olursa farketmez yaptırabılırmıyım ?

birader yanlış bilmiyorsam 34 plaka yapmak için 400 küsür lira bi para gidiyor. bi o kadar da özel plaka tutar

kasım 2011 de clioyu aldığımızda 150 notere 150 de plakaya vermiştik.... özel plaka içinde samsunda ne istediğine bağlı olarak 500-2bin tl arasında değişiyordu yatıracağın bağış :) birde tnc in bostancıda olup olmadığını biliyormusun tnc bostancıda değilse alamazsın :)

kardeş plaka değiştiriceksen noter satışına bedeline 70 lira fazla verirsin normalde plaka değiştirmezsen 70 lira civarı değiştirmek istersen 140-150 lira olur buna 15 lira ek-1 belgesi 25-30 lirada da plaka masrafını eklersin tabi bu işlemleri kendin takip eder ve yaptırısan yaklaşık sana fazladan 120 lira gibi bir rakam çıkar muameleciye yaptırırsan 50-60 lirada muameleci alır, fakat plakanı 52 bırakırsan trafik sigortasından biraz fakat kaskodan bayağı indirim alabilirsin

En iyisi 52 kalamsı aslında sigortası vs. daha ucuz 52 TNC şeklinde alın varsa

Cuma günü yeni araç aldım,noter masrafı 86 lira tutuyor,plakayı başka bir ile nakil istersen 190 lira tutuyor bunun içinde plaka parasıda dahil...

tnc plakasını 400 500 mılyara alırsın cunku taksı plakası

Eyw arkadaşlar sağlun bilgiler için bugun arastıracam biraz bakalım artık TNC olmazsa FB alacaz :D 52 plaka da bana garıp gelıyor cocuklugumuzdan berı 34 le buyuduk walla 34 ün durusu bır baska :D alıştık heralde ondan

Geri