Plaka ışığı Geri Görüş Kamerası

tuncerbilek

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım 2014 model Clio4 1.5 DCI Joy.Plaka ışığının yerine geri görüş kamerası takıcam.türkiyede clio4 uyumlu bulamadım,aliexpress te buldum.ancak aliexpress teki ölçü 8.2 cm.benim ölçüler 7.2cm. Acaba ordaki cliolarla türkiyedeki clio ölcüleri farklı mıdır.bilen varsa yazarsa sevinirim.

Aracım 2014 model Clio4 1.5 DCI Joy.Plaka ışığının yerine geri görüş kamerası takıcam.türkiyede clio4 uyumlu bulamadım,aliexpress te buldum.ancak aliexpress teki ölçü 8.2 cm.benim ölçüler 7.2cm. Acaba ordaki cliolarla türkiyedeki clio ölcüleri farklı mıdır.bilen varsa yazarsa sevinirim.

Farklı mi değil mi bilemiyorum ama dikkat edeceğiniz noktalardan biri de şu olsun; kamera ile gelen plaka aydınlatmasında conta olmuyor eski aydınlatmamalı conta da kamerasıyla oturmuyor. Eğer varsa contali olanı alın. Conta olmadıgından su sizdirabiliyor.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

eğer maliyet açısından çok sıkıntınız yok ise yeni makyajlı kasaların kamerası bagaj logosunun ortasında oluyor.. servisten temin edip (fiyatını bilmiyorum) hem daha geniş bir açıya, hem de kışın daha az kirlenen bir kameraya sahip olmuş olursunuz.

saolun arkadaşlar ilginize

saolasın hocam

Geri