Pioneer 1450UB kullanan var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Pioneer deh 1450 ub TÜRKİYEDE BU FİYAT YOKKK - Cd / Mp3 Çalar Teyp ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 101361657

Arkadaşlar yukarıdaki teypten kullanan var mı acaba ?
Benim önceki teybimle aynı özelliiklerde artı bir de kumandası var ama fiyatı 30 40 lira ucuz önceki teybimden ?
Ya da özellikleri farklı da ben mi göremedim.. Aralarında fark yoksa bundan almayı düşünüyorum..

Önceki teyibim Pioneer 2300UB

Özellik olarak ahım şahım bir fark yok,iki cihazda aynı.Senin cihazın 00 serisi türkiye içi garantili cihaz sonu 50 ile bitenlerde spot cihazdır.Spot dediğime bakma bende 6750 mp vardı garantili cihazdan çok farklıydı :o Bir şey dikkatimi çekti senin cihazda rear çıkışlar bridge edilerek 4 ohm 70watt subwoofer takılabiliyor tek artısı bu olması gerek

Özellik olarak ahım şahım bir fark yok,iki cihazda aynı.Senin cihazın 00 serisi türkiye içi garantili cihaz sonu 50 ile bitenlerde spot cihazdır.Spot dediğime bakma bende 6750 mp vardı garantili cihazdan çok farklıydı :o Bir şey dikkatimi çekti senin cihazda rear çıkışlar bridge edilerek 4 ohm 70watt subwoofer takılabiliyor tek artısı bu olması gerek

Garantisi olmuyosa sıkıntılı.. :)
70 watt subwoofer takmam zaten ben arabaya.. Teşekkürler yorum için.. O zaman 1400 alacaz bu gidişle.. :)

Geri