Periyodik bakim önerisi ( istanbul andaolu yakasi )

torresemih

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

aracimi yeni aldim şuan 115100 kilometrede. 2001 renault clio hb 1.4 rxt otomatik benzinli. Ancak şu anda 100 kmde 13-14 litre yakiyor. Araç yeni olduğu için genel bakima sokmak istiyorum. Yetkili serviste başka yere güvenemiyorumda. Biraz pahali olur diyorlar ama bu şekilde düşünüyorum. Istanbul anadolu yakasinda önerebileceğiniz yetkili servisler veya özel oto servisleri hangileridir. Yakin zamanlarda yaptiran arkadaşalr var ise fiyatlarini da yazabilirlerse sevinirim.

Anadolu yakasında yaşıyorum ama bilmiyorum ama biri var ama hiç bir şeyini bilmiyorum kartını bulursam size gönderirim en azından fiyat alırsınız yerini öğrenirsiniz

Kartal da ASF var. Yetkili servis. Servis danismani bahadir beyi bulun ve onunla görüşün. Dediğimiz gibi özel servise gore biraz pahalidir ancak araciniza güvenle binersiniz. Ve her turlu sorunda bahadir beyi rahatsız edebilirsiniz :)

Mais hariç hepsini öneririm arkadaşım. Mais'in kendi servislerinde memur zihniyeti var biraz. Yetkiliservisten şaşma ucuz olsun diye sonra daha büyük sıkıntılar çıkıyor.

Kartı bulup paylaşabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Ilgi ve alakanız için teşekkür ederim

ASFye yarın bakıcam ve Bahadır bey ile bizzat görüşücem. Oneriniz, ilgi ve alakanız için ayrıca teşekkür ederim

Bu önemli bilgiyi verdiğiniz için teşekkür ederim. Yetkili servis olsun biraz fazla olup kafa rahat olsun tabiki. Ilgi ve alakanız için ayrıca teşekkür ederim

Geri