Pcden iyi anlayan arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doruk230

Doruk Anıl ALKAN, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar calistigim yerde facebook youtube gibi siteleri bir program sayesinde kapatilar bunlari acmanin bir yollu olur mu? nasil acabiliriz kendi pc miz de bunlari ... simdiden ilginiz icin tesekkurler...

Bizde de yasak ofiste daha bircok site acilamiyor belli kelimeler.gectigi icin tunnel ve proxy sitelerindem girerdik eskiden ama sonra.onlar.da calismaz oldu ve daha kotusu pc ler izleme altinda buna da dikkat etmek lazim:(

ama biraz yavaslatiyor.. hatta bayagi yavaslatiyor...

Bizde de yasak ofiste daha bircok site acilamiyor belli kelimeler.gectigi icin tunnel ve proxy sitelerindem girerdik eskiden ama sonra.onlar.da calismaz oldu ve daha kotusu pc ler izleme altinda buna da dikkat etmek lazim:(

Çiğdem hocama katılıyorum Doruk. Pc ler izleniyor. Hangi pclerin hangi siteleri ziyaret ettiğine dair raporlar alınıyor. Dikkatli olmanda fayda var.

ilk yasaklandığı zaman ne programlar indirdim nerelerden denemedim ki en fazla 3 gün sonra onuda keşfedip kapattılar :) en son özel firmadan program satı aldılar çalıştığım yerin 12 mühendisi ayrı program yazdı ve devletin desteklediği promıda yüklediler şuanda yöntem mömtem işlemiyor :))) arada vınnımı getiriyorum ondan takılıyorum :)) bu netle uğraştıkları kadar hizmet için uğraşsalardı ülke kalkınırdı yahu :)))

işler haggaten yavaşlıyo... yakında bizi de çizerler... hayılısı bakalım... :cool:

Aıkıntı olabilir ıpden kim neryee girmiş ne yapmıs vb görebiliyorlar bilgi işlem sorumluları.Dertsiz basınızı ağrıtmaya gerek yok bence öyle bi samimiliğiniz yoksa arkadaşlarla :D:D

Geri