Pazar günü İzmirdeyim. Allah kısmet eder ise...

Aykut Karabulut

,
Başkan
35-İzmir
İnsanın canı çıkar huyu çıkmazmış, başladık clio 4 gibi captur ile oynamaya, pazar günü ziebart Gaziemir'e geliyorum. Captura altın koruma yapılacak. Yakında olan RFC'den arkadaşlarımızı beklerim tanışma adına, tanıdıklarımızdan da tabi ki. Saat 12:00'de Gaziemir'de olacağım..

Allah yolunu açık etsin kardeşim. Fotoları bekliyoruz.;)

hayırlı yolculuklar abi :eyv Koruma resimleri bekleniyor:eyv

Allah razı olsun, eşim ve kızımla gideceğim için, onların alış veriş merkezlerinden kurutulabilirsem fotoğraf çeker, sizlerle paylaşırım..

Bende Bütün Aralara Ziebart Gold Yaptırıyorum Dgru Seçim Aykut Bey

17 ay içinde bu üçüncü araba olunca kasıyor biraz..:eyv

Bununda tüm bakımlarını yaptırdıktan sonra satmaya karar verirsen bu kardeşini de gör artık. Üzerini taksit taksit öderiz inşallah.12 3

Bununda tüm bakımlarını yaptırdıktan sonra satmaya karar verirsen bu kardeşini de gör artık. Üzerini taksit taksit öderiz inşallah.12 3F

Ford fiesta'yı bizde çalışan çocuğa sattım zaten, kredi kullanamıyordu, benim mevcut kredisini ödüyor. Kimin parası kiminin duası dedik. Araba benim üstüme hala, kredi borcunu o ödüyor. Captur içinde size bir güzellik yaparız. Ama maliye incelemeye alacak yakında bu kadar çok araba alıp satınca.:)

Fiyatlar çok uçuk.. Ziebartın yaptığı işlemin aynısını işi biliyorsanız sizde yaparsınız.. Benzer ürünler hatta daha kalitelileri internette boyassi de var.. Bende ilk arabama 500 tl ziebartta para ödeyince ve işlemleri görüp bunları biz neden yapmıyoruz diyerek araştırmalara başlamıştım. Şimdi kendi aracımın çizik giderme ve boya korumasını kendim yapıyorum..

Fiyatlar çok uçuk.. Ziebartın yaptığı işlemin aynısını işi biliyorsanız sizde yaparsınız.. Benzer ürünler hatta daha kalitelileri internette boyassi de var.. Bende ilk arabama 500 tl ziebartta para ödeyince ve işlemleri görüp bunları biz neden yapmıyoruz diyerek araştırmalara başlamıştım. Şimdi kendi aracımın çizik giderme ve boya korumasını kendim yapıyorum..
Söylediklerinize katılıyorum, kesinlikle bu ziebart firmasının ses yalıtımı konusunda yaptığı uygulamayı daha çok tercih ediyorum. Yaptırırken de hepsini bir paket içinde sundukları için altın koruma yaptırıp çıkıyorum.

Son düzenleme:
Geri