Park Sensörümüzde Tamamdır ( 32HR034 )

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım Full+Full Fakat Park Sensörü Yoktu Aracımda Dun Boyadıgım Park Sensörümü Bugun Elektrikçime Bağlattirdim :):)

Güle güle kullan

Park sensörü güzel bir donanım,güle güle kullan kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: ByTyFn
Allah kaza bela vermesin. yakışır kardeşime. Güle güle kullan.

Ses kadın sesimi peki :) hayırlı olsun tayfun abi :)

araban ck güzeI abi güIe güIe kuIIan park sensörün hayırIı oIsun:D

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Bende tamponları boyatmadan takmayı düşünmüyorum ama alışmışım zorlanıyorum ne marka bu kablolu mu nerden kaca aldın yazda bişeyler ;)) megane icin bide altta halka takılıyor ben ondan takıcan ve kesinlikle konuşmaması lazım konuşanı kullandım hiç hoş degil abi muavin var sanki yanımda hahaah gelci kapatılıyodu ama ses tamamen gidiyodu o zamanda

Neyse tayfunum hayırlı ugurlu olsun kardeşim.

Hepinize Ayri Ayri Teşekkürlerimi Sunuyorum.. :eyv :eyv

Bende tamponları boyatmadan takmayı düşünmüyorum ama alışmışım zorlanıyorum ne marka bu kablolu mu nerden kaca aldın yazda bişeyler ;)) megane icin bide altta halka takılıyor ben ondan takıcan ve kesinlikle konuşmaması lazım konuşanı kullandım hiç hoş degil abi muavin var sanki yanımda hahaah gelci kapatılıyodu ama ses tamamen gidiyodu o zamanda

Neyse tayfunum hayırlı ugurlu olsun kardeşim.

Ben Bunu Alali 3 Ay Oldu Gökhan Gitti Gidiyordan Almiştim , Türkçe Konuşuyor ve Dit Ditt Dittt Diye Uyari Veriyor :) :) Ama Bir Türlü Firsat Bulup Bağlatamamştim. Plastikleri Siyaha Boyaticaktim Bende Photoshop Çalişmasi Yaptik ve Güzel Olmadi Vazgeçtim ve Malum Kiş Şartlari Dolayisiyla Park Sensörüne İhtiyac Duydum.. Dün Tampon Rengine Boyadiğim Sensörleri Bugün Taktirdim.. :eyv :eyv

Hayırlı olsun...

Geri