Park sensörü

polatsoy63

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar clio 2 aracıma park sensörü takmayı düşünüyorum. marka önerisi yapabilecek varmı? aracım beyazdır. önerdiğiniz markanın beyaz modeli olmalı. teşkler

1-2 sene önce bimden ucuza dandik bir marka almıştım. Ne yalan söyleyim scenic in orjinal sensörlerinden çok daha iyi çalışıyor. Scenic in park sensörünü bu dandiklerle değiştirmeyi düşünüyorum şuan.

Cenmax olabilir.

önerileriniz için teşekkürler. dün arkadaş tavsiyesi üzerine cyclone marka sensör spariş ettim. elime ulaşınca takacam. montajdan sonra yazarım nasıl çalıştığını. bu arada aldığım ürün 55+5 kargo. 60 tl.

Dostum taktırdın mı cihazı nasıl buldun?

önerileriniz için teşekkürler. dün arkadaş tavsiyesi üzerine cyclone marka sensör spariş ettim. elime ulaşınca takacam. montajdan sonra yazarım nasıl çalıştığını. bu arada aldığım ürün 55+5 kargo. 60 tl.

cyclone marka kalite marka link atma şansın varmı nereden sipariş ettiniz...

http://www.hepsiburada.com/cyclone-...d-gostergeli-4-lu-park-sensoru-p-OTRG2257-BYZ

ürünün yanlışlıkla başka modelini gönderdi firma. geri gönderip aradım durumu izah ettim. doğru ürün elime bugün ulaştı. ürünü kendim taktım biraz zahmetli. gayet güzel çalışıyor. sensör montajı yapacak arkadaşlara tavsiyem, tamponun sağ ve solundaki sensörleri tam arkaya bakacak şekilde takmayın. hafif yanlara baksın sensörler. ürünün fotoğrafında buzzerli olduğu görülüyor fakat kutudan buzzer çıkmıyor, çünkü bip sesi led ekrandan çıkıyor. bu daha iyi kablo kalabalığı yok.

Geri