park sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndalar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndalar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben bi park sensörü siparişi verdim bunu RN arabama natıl takarım azda olsa elimden iş gelir taka bileceğimi gözüm kesiyor tek düşündüğüm ölçü aletim yok fren lambasının + - si ni nasıl bulurum daha önce takan varsa bilgilerinden faydalanmak isterim

sensörün içinde tampon delme zımbırtısı cıkıyor onunla deleceksiniz gerisi elektriksel bilginize kalmıs ama tavsiyem siz takmayın verin 20 30 tl taktırın bi oto elektrikcide ugrastıgınıza deymez.

20-30 a razıyım bana daha fazla demişlerdi 60 gibi zaten cihazı 60 a aldım taklımasına okadar para vrmek zoruma gider

20-30 a razıyım bana daha fazla demişlerdi 60 gibi zaten cihazı 60 a aldım taklımasına okadar para vrmek zoruma gider

Bizim burdaki aksesuarcılarda 60-70 tl ye sesli sensör takıyorlar..

​Bencede sen hiç bulaşma taktır bir elektrikçiye.Ben 40 liraya taktırmıştım

İçinden çıkan matkap ucuyla tampona eşit aralıklarla 4 adet delik deleceksin,ünitenin akımını geri vites lambasından alacaksın bu kadar basit...

artı eksiyi deneme yanılma yoluyla bul. yanlıştabi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
En fazla sigortası atar.. o kadar işe kalkışan sen, içini açıp sigortasınıda değiştirebilirsin diye düşünüyorum!

yetkili serviste 160 liraya taktırdım dün. sensör fiyatı olarak 132 yazıyor, yani üzerine işçilik ücreti oldukça az oluyor yukarıdaki rakamlara bakınca. ama tabii sensör zaten ucuz olmadığından yine pahalıya geliyor.

Bende bugün servise taktirdim.arabayi alinca park sensörü hediye edecegiz demişlerdi.30dk takti.geri vites lambasindan + - aldi.

takması zor olan bir şey değil. Fakat garantisi dolmamış araçların elektrik aksan garantisinin dışında kalma durumu var.

Geri