Park sensörü hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinann24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinann24

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
YETKİLİ SERVİSTEN aldığım 1.2 joy aracımı park sensörlü aldım; fakat aldığımda şunu farkettim park sensörünün ön şöför kısmında göstergesi yok mesafeyi göstermiyor yaklaştığın kadar ve seside az neyseki firmaya sordum orijinal park sensörü renaultta böyle dedi ben gösterge takarsam garantisi bozulurmu takmak kolaymıdır ?

Gostergeyi bilmiyorum ama ses sorunu hepsinde var.cok az cikiyor sesi hele teyp aciksa teybin sesi de otomatik kisilmiyor bu sefer hic duyulmaz oluyor.
Benim yaptigim sesi arttirmak icin bir cozum var hem de bedava.baska seyle ugrasmayin.bagaji acin sol kisimdaki halı dosemeyi aralayip oraya monteli park sensorunun hoparlorunu yerinden söķün.sonra dosemenin arasindan cikarp arka koltugun arasina sikistirin.sesi daha fazla gelecektir.isterseniz hoparlorden kablo uzatip daha rahat duyabileceginiz baska bir yere de monte edebilirsiniz.

Abi garantisi bozulabilir. Sonuçta orjinallikten çıkacak.

Basit ve sade çözümün için teşekkür ederim bu elimden gelir sanırım göstergeyi nasıl çözebiliriz ?

Park sensorunun kutusunun(beyin) uzerinde yanlis hatirlamiyorsam gosterge cikisi yoktu.yinede bir bakin o da sol bagaj icinde olmasi lazim.eger gisterge cikisi varsa piyasadan alinip takilir fisi uyarsa.

2014 de joy aracıma bayi taktı .önde küçük dijital mesafe gösterir göstergesi vardı.

bana yok dediler makyajlı kasa 2016 var bende en ıyısı hafta sonu kendım sökup bakmak

En güzeli bosch urf 7 serisi park sensörü hem şık led gösterge hemde sesli uyarı! Piyasada bosch car servislerinde satılıyor dilerseniz urf 7 modeline entegre edilen urf 6 seriside var ikisi aynı ecuyu kullanıyor ön tamponada sensör taktırabilirsiniz diğer park sensörleri hikaye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Makyajlı kasa benimki de 3 gün oldu teslim alalı. Park sensörü serviste takıldı. Önde digital ekran var metre cm olarak gösteriyor. Aynanın üstüne koymuşlar göstergeyi. Ses de gayet yeterli. Ve benim araç beyaz. Tampondaki sensörleri de beyaza boyayıp takın dedim boyayıp beyaza öyle taktılar. Sensör hediye edildi ücret ödemedim.

Hangi serviste taktırdınız ben ANKARA AKBAK RENAULT aldım aracı olmadığını söylediler

Makyajlı kasa benimki de 3 gün oldu teslim alalı. Park sensörü serviste takıldı. Önde digital ekran var metre cm olarak gösteriyor. Aynanın üstüne koymuşlar göstergeyi. Ses de gayet yeterli. Ve benim araç beyaz. Tampondaki sensörleri de beyaza boyayıp takın dedim boyayıp beyaza öyle taktılar. Sensör hediye edildi ücret ödemedim.

Geri