Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gostergeler ve kollar fluence ile ayni. Bende kolu bir kere cevirince parklar yaniyor ekrana simgesi geliyor ikinci cevirmede kisalar yaniyor yine onlarda ekranda parklarin hemen uzerinde yesil renkte yaniyor. Sellektor yapinca ekrandaki park ve kisalarin uzerinde hemen cikiyor mavi renkte. Aksam resmini ceker atarim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fakat donanimlar arasi fark olabilir ornegin fluence iconda kisalar acikken parklar yanmiyor. Gostergede gorunuyor mu bilemiyorum. Benim arac en bosu yine resim eklerim.
Fakat donanimlar arasi fark olabilir ornegin fluence iconda kisalar acikken parklar yanmiyor. Gostergede gorunuyor mu bilemiyorum. Benim arac en bosu yine resim eklerim.
Analog kadrani bilemiyorum malesef ama acikcasi park veya kisalarin gosterge panelinde olmadigi bi model de hatirlamiyorum. Muhtemel gosterge arizasi veya yazilimsal bir sorun olabilir.