Park ederken lastiğe zarar verdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gte77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gte77

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Daha önce ki arabam küçüktü sandero stepway kullanıyordum ona çok alışmıştım. Laguna mı dacia gibi hızlı bir şekilde park edeyim derken lastiği kaldırıma sürterek kord bezine kadar yarmışım lastikler hankook tu değiştirip lassa impetus evo aldım.o kadarcık sürtme ile lastik o hale gelrimi bir daha aynı duruma düşmeyim diye bozuk yollara da dayanıklı yerli malı lassa tercihim oldu.İmpetus revo 215/50/17 çiftini 750 tl ye taktırdım.İlk testlerim olumlu bir sorun yok.

İmpetus dayanıklı ve performansa yatkın bir lastiktir,hayırlı olsun...

Babamın aracına lassa almıştık 720 TL tutmuştu :D.Lassa iyi lastiklerdir ömürlük eski lastiği de lassa aynı modeldi 5-6 yıl kullandı.

Kendi aracıma petlas aldım bir lassa değil.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

ben daha çok yerli lastiklerin tercih edilmesi taraftarı olarak Lassa almanıza memnun oldum.
Petlas ve starmaxx lastikleri de son zamanlarda çok kaliteli lastikler üretmeye başladılar.
yerli malı yurdun malı :eyv

Öncelikle geçmiş olsun. O sesi getirdiğinde her lastik aynı hasarı verir. Lassaların hayırlı olsum dikkatli kullanman dileğiyle :eyv

Yerli malı tercihimde petlas starmaxx lassa arasında kalmıştım çok inceledim fiyat dezavantajı olmasına rağmen lassa taktırdım. En önemli neden lassa nın Tüv testine girmiş olması. Birde dünya markası bridgestone la aynı hamuru kullanmasıydı . Taktırdığım günden bu yana 500 km yol yaptım yol tutuş sessizlik fren mesafesi tahminimden iyi çıktı.

Bende park ederken lastik yanağını yaklaşık iki cm yırttım dikiş gözüküyordu o halde Trabzon'a gittim sıkıntı olmadı ama Zamanla yırtılır dediler bende lastikçiye gittim küçük olduğunu sıkıntı olmaz dedi yapıştırıcı sürdü üzerine şimdilik bir sıkıntı yok markası petlas performans

Bende park ederken lastik yanağını yaklaşık iki cm yırttım dikiş gözüküyordu o halde Trabzon'a gittim sıkıntı olmadı ama Zamanla yırtılır dediler bende lastikçiye gittim küçük olduğunu sıkıntı olmaz dedi yapıştırıcı sürdü üzerine şimdilik bir sıkıntı yok markası petlas performans

Ben 2 tane lastikçiye gösterdim bir tanesi idare eder dedi birisi riskli dedi ama lastiklerde arabayla ikinci eldi güvenemedim. Uzun yola Antalya ya gideceğim. Söktürüp çıkardığım lastiklerde 3 tanede yama çıktı. Sizin lastikler sıfırsa çok problem olmayabilir. Park ederken bizim arabalar büyük olduğundan daha dikkat gerekiyor.

bridstone lastiklerim vardı kırıkkalede çok büyük kazaya giriyodum nerdeyse araba kaydı çok zor toparladık kaldırıma tampon çarptı sonra lastik çarptı sonra da ordaki çok konteynırına dikiz aynası çarptı araba yolda sağa çekiyordu ama lastiğe bişey olmamıştı üstelik 6 yıllık lastikti taş gibi olmuştu artık

Geri