Oyak kampanyasından 1.6 130bg manuel touch paket talisman aldım

hayrettin.celebi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracı 99.240tl ye aldım.bulut gri vizyon paket 18 jant ve stepne ile beraber. tek kusuru manuel olması. fiyat konusunda yorumunuz nedir?aklımda aynı donanımın hep 2.el otomatik olanı geçiyodu fakat kredi koşulları buna karar vermeme sebep oldu. acaba pişman olurmuyum manuel için.birde araca sonradan serviste iç ambians aydınlatma eklenebiliyormu? birde dışardan deri koltuk diktirsem ıcondaki koltuk kalitesini elde edebilirmiyim? kolay gelsin.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Arabanızda hayırlı, uğurlu olsun, Allahım kaza, bela ve arıza göstermesin.:eyv

Aracınız hayırlı olsun, iç ambiansı sonradan ekletmeniz biraz sıkıntı olabilir, deri döşeme için ise çok iyi bir firma bu işi yapabilir ama aynı görüntüyü vermeleri biraz zor olacaktır...

Hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Serviste iç ambiyans aydınlatma paket ya da sonradan takılacak şekilde satılmıyor diye biliyorum.Ancak ben eski aracıma kendim uygulama yapmıştım.O da benzer görüntü verir.https://youtu.be/oXJWVNojkbA
Bir video hazırlamıştım zamanında.
Deri koltuk konusunda sayın yöneticimize katılıyorum.İyi bir firma iyi malzeme ile orijinale yakın bir görüntü elde edilebilir.

aracımı 20 bin km bakımına götürdüm. 4 control sisteminde sıkıntı var sanırım değişecek sola dönüşlerde arka lastik dönerken ses yapıyor.

aracımı 20 bin km bakımına götürdüm. 4 control sisteminde sıkıntı var sanırım değişecek sola dönüşlerde arka lastik dönerken ses yapıyor.
Geçmiş olsun.Sadece ses mi var acaba?Belki bizde de benzer durum vardır farkında değilizdir.Sonucu ve problemi garantiden yapılan işlemler konusunda paylaşırsanız sevinirim.

Bizim aracın sağ arka lastikten ses geliyor aynen dediğiniz gibi dönerken. Beton, asfalt, epoksi tüm zeminlerde yapıyor bende beklemedeyim cevap yazarsanız sevinirim.

Bizim aracın sağ arka lastikten ses geliyor aynen dediğiniz gibi dönerken. Beton, asfalt, epoksi tüm zeminlerde yapıyor bende beklemedeyim cevap yazarsanız sevinirim.
Aynen dediğiniz gibi arka lastikten gelen ses 4 controlğn bir hatası ve ücretsiz değiştirdiler serviste. Renault için yeni bi teknoloji inşallah bi daha hata vermez ama sizlerde de aynı sorun varsa kronik bir sorun olabilir. Sorunun tespiti icin kapali bir ortamda bu avm otoparki olabilir iki cami da acip saga ve sola direksiyonu cevirerek 15-20 km hizla surun arabanizi tekerleklerden vik vik gibi bi ses geliyorsa hemen servisinize gidin parcayi bursadan talep ediyolar varsa sanslisiniz yoksa fransadan bekleyeceksiniz

Aynen dediğiniz gibi arka lastikten gelen ses 4 controlğn bir hatası ve ücretsiz değiştirdiler serviste. Renault için yeni bi teknoloji inşallah bi daha hata vermez ama sizlerde de aynı sorun varsa kronik bir sorun olabilir. Sorunun tespiti icin kapali bir ortamda bu avm otoparki olabilir iki cami da acip saga ve sola direksiyonu cevirerek 15-20 km hizla surun arabanizi tekerleklerden vik vik gibi bi ses geliyorsa hemen servisinize gidin parcayi bursadan talep ediyolar varsa sanslisiniz yoksa fransadan bekleyeceksiniz
Paylasım için teşekkürler.Hayırlı olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri