Otomobil İçin Kışlık Lastik Önerisi ?

ebagcuvan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bir saat kadar şehirdeki çoğu lastikçiyi gezdim. Bir Çok markaya baktım arasında kaldığım ürünler şunlar:

Good Year Ultra Grip 8 2017 Balans vs. 200TL
Michelin Alpin 4 2017 Balans vs. 225TL
Continental TS 860 2016/34 Balans vs. 250 TL
Nokian WR D4 2017

Bu fiyatlar bayi fiyatları internet de daha ucuz ki ben internetten alacağım. Aradığım özellikler fiyattan ziya de performans açıkçası aklıma Nokian WR D4 almak yattı çünkü Yakıt C Yağmur B 68 db şuan yazlık kullandığım lastikler bu özelliklerde ve çok memnunum, diğer lastiklerin hepsi bundan iyi yada aynı değil.

Araçla yılbaşında İstanbul’a gitmek gibi bir planımız var ve yakın şehirlerde kışın güzelliklerinin tadını çıkartmak istiyorum. Beni yarı yolda bırakmasın ayrıca zincir alacağım zaten. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Araç: Renault Clio 2 Alize 2006 Model

lassa snowways alın hepsinden daha iyidir şu an carfour sa larda kampanya var .karda muhteteşem yol tutar,n11 gittigidiyor falan araştırın nette şu anda güzel fiyatlar var.

Nokian WR D4 doğru tercih olacaktır [emoji106]

Nokian WR D4 doğru tercih olacaktır [emoji106]

lassa snowways alın hepsinden daha iyidir şu an carfour sa larda kampanya var .karda muhteteşem yol tutar,n11 gittigidiyor falan araştırın nette şu anda güzel fiyatlar var.

Arkadaşlar şu ürün'de kafama yattı açıkçası ne dersiniz ? Şubat mart gibi zaten yeni yazlık lastik alacağım ayrıca araca masraf yapmak istiyorum. Normalde kışın araç kullanan birisi değilim ancak çokta para harcamak istemiyorum ?

http://www.hepsiburada.com/sava-175...im-yili-2017-p-OTYSF779008?magaza=Hepsiburada

sava eskimo da gayet iyi.tam fiyat performans ürünü alabilirsin.ama lassa snowways ile arasında çok fark varsa araştır derim.fiyat olarak tabiki.

142 bin tl ye lassa var ,139 bin tl ye petlas var fiyatlar birbirine yakın .sava ,lassa, petlas üçüde gayat iyi işini görürür.site hepsiburada .com.

sava eskimo da gayet iyi.tam fiyat performans ürünü alabilirsin.ama lassa snowways ile arasında çok fark varsa araştır derim.fiyat olarak tabiki.

Lassa Snowvay olan yakıt F yamğur C gürültü 70 db ama Sawa olan yakıt E yağmur C gürültü 68 db. Lassa olanın fiyatı 160 TL Sawa olan ise 134 TL arada hem fiyat hem özellik farkı var.

sava al ozaman.iş yapar her türlü.

Michelin crossclimate kullanıyorum yaz kış yola devam İstanbul da kışları iş görüyor

Bir saat kadar şehirdeki çoğu lastikçiyi gezdim. Bir Çok markaya baktım arasında kaldığım ürünler şunlar:

Good Year Ultra Grip 8 2017 Balans vs. 200TL
Michelin Alpin 4 2017 Balans vs. 225TL
Continental TS 860 2016/34 Balans vs. 250 TL
Nokian WR D4 2017

Bu fiyatlar bayi fiyatları internet de daha ucuz ki ben internetten alacağım. Aradığım özellikler fiyattan ziya de performans açıkçası aklıma Nokian WR D4 almak yattı çünkü Yakıt C Yağmur B 68 db şuan yazlık kullandığım lastikler bu özelliklerde ve çok memnunum, diğer lastiklerin hepsi bundan iyi yada aynı değil.

Araçla yılbaşında İstanbul’a gitmek gibi bir planımız var ve yakın şehirlerde kışın güzelliklerinin tadını çıkartmak istiyorum. Beni yarı yolda bırakmasın ayrıca zincir alacağım zaten. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Araç: Renault Clio 2 Alize 2006 Model

Listelediğiniz 4 markayı da kullandım, ikisini (Continental, Nokian)hala kullanmaktayım Ankara'da. Benim sıralamam;
1. Continental
2. Nokian
3. Goodyear
4. Michelin
Fakat bu dört lastikten hangisini alırsanız alın sizi üzmez, hepsi de memnun eder.

Geri