otomatik vites vuruntu sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mfaruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mfaruk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar inşallah konuyu doğru yere açmışımdır pek dolaşamadım siteyi. öncelikle ben 3 ay önce 2000 model clio otomatik vites 1.6 8 valf bir araba aldım aracım 2 nci vitesten 3 e geçerken vuruntu yapıyor özellikle ısınınca bir kaç kere arıza lambası yandı. dün sanayiye götürdüm 2 tane otomatik şanzımancıya gösterdim cihaza bağladılar ilki baktı sıkıntı göremedi cihazda sonra kelebek boğazındandır dedi adaptasyon mu ney ondan yaptı kelebek boğazını temizletirsen belki düzelir dedi düzelmeyede bilir dedi. sonra diğer ustaya gösterdim test sürüşü falan yaptı normaldir bu yaşta dedi ama 150 bine gelince revize ister dedi (araç 146 binde tüp yok) bunun gibi sorun yaşayan oldu mu ayrıca km 50 kuruş yakıyor araba bir çözüm bilen var mı ustaya tekrar göstermeyi düşünüyorum çok masraf çıkar mı?

yakıta tek çare LPG başka yolu yok ama zaten seçtiğiniz motor tipi renault un en çok yakan motor tipi 8v modeli... asıl viteslerde şuanlık bi problem yoksa sadece vuruntu ise dişlide veya otomatik araçlarda vites atmaya yarayan ufak nitro tüpü gibi tüpler var otomatik şanzımanda onlara da bir baktır derim veya beyinsel problemde olabilir beyinciye götürüp bir göstermende fayda var

Peki kelebek boğazını temizletirsem düzelir mi ya da beyininde bir sıkıntı olsaydı cihaza bağladıklarında cıkmazmıydı. ve ankarada önerebileceğiniz iyi bir usta var mı ?

mrb . sıkıntınızı çözebildiniz mi?

Selamın aleykum arkadaşlar bende 1999 model clio 2 var otomatik vites araçla giderken araç hafif rampada 3 devire çıksa elektronik arıza ışığı yanıyor ve hafif çekişten düşüyor bağırıyor gibi oluyor neyden kaynaklıdır bu bu şekilde yasayan var mı. Acil yardım Allah rızası için şimdiden teşekkürler Allah razı olsun

Geri