Otomatik Camlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZU_ZU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZU_ZU

Bayan Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Selamlar,

Kasım ayında almış olduğum 2016 Clioma yaklaşık bir ay sonra cam filmi taktırdım. Fakat 4 Camın da tek dokunuşla birden indiğine eminim, ancak cam filmi sonrası yalnızca şöför tarafı iniyor baktım diğerleri parça parça iniyor. Servise anlattım durumu; zaten tek tuşla iniş şöför kısmı camında mevcut dediler ama ben baya bi eminim öyle olmadığına, yanılıyor muyum bir de size sorayım istedim.

Şimdiden teşekkürler.

oncelıkle merhaba yazdıgınz konuyu 5 dakıkada tam 12 kez okudum hıcbırsey anlamadım :) tam olarak anlatırsanız daha saglıklı youmlar yapabılırız

oncelıkle merhaba yazdıgınz konuyu 5 dakıkada tam 12 kez okudum hıcbırsey anlamadım :) tam olarak anlatırsanız daha saglıklı youmlar yapabılırız
Anlamadınız??Camların tekdokunuşla açılmammasının

neyini anlamadınız ben de onu anlamadım. Neyse teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
şimdı yenı anladım ne demek ıstedıgnızı arabanın hıc akusu sokuldumu ? sokulduyse bu ozellık sıfırlanmıs olabılır yenıden kodlamak ıcın arac calısır haldeyken camı once acın sonra kapayın cam kapanınca dugmeden elınızı cekmeyın 10 sanıye kadar bekleyın aynı ıslemı camı acın acılınca yıne bekleyın elınızı cekmeyın 10 sanıye kadar dort camada uygulayın ıslemi

yanılıyorsunuz tek dokunuşla sadece şöför tarafı iniyor, diğerleri basılı tuttuğunuz sürede aktif bırakınca durur

tabi ismail54 arkadasın dedıgı gıbı dort camdada otomatık kapanma ozellıgı varsa benım dedıgım gıbı yapılıyor

Hayır, sökülmedi. Araç zaten 0 km alındı yalnızca teyiple ilgili bir problem yaşadım. Öğrenmek istediğim bu özellik yani 4 camın da otomatik tek seferde inişi sizlerinde araçlarında mevcut mudur?. Çünkü servisdeki arkadaş olmadığını iddia ediyor, zaman zaman size de denk gelmiştir bazı elemanlar yeterli bilgi sahibi olmuyor. Teşekkür ederim.

clio 4 icon var bende 2014 sadece şöför tarafı tak dokunuş iniyor. özellik yok. arkadaşın söylediği yöntem kendisi de açıklamış özellik olan araçlarda kodlama şekli

allah allah çok ilginç, nasıl olmaz ki daha önceki aracımda vardı, çok saçma olmuşş :/

daha önceki araç neydi ki clio 4 te yok benim bildiğim

Geri