Oto hoperlör lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grejuva8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grejuva8

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamun aleykum arkadaşlar
aracım 2004 clio sedan 1,4 dynamice aracımın arka hoperlorleri kapıda değil arka sağ ve solda aracıma hoperlor alacağım fakat bunların çapı kaç santim yuvarlakmı yoksa oval mi almam gerekiyor acaba alacağım hoperlorler bu yuvaların içine girermi nasıl hoperlor almam gerekiyor yardımlarınızı rica ederim şimdiden teşekkürler sağolun

Bence en sağlıklı bilgi hoparlörin takılacağı yerin söküp çap olarak ölçülmesi hem böylece olmadı bidaha gidip değiştirme derdin olmaz

anladım teşekkür ederim

Selamlar bende de böyle bir durum vardı. Avatardaki araçta arka kapı hoparlörleri yoktu. Ben de pandizotu kestirip 2 tane takmıştım ve güzel ses almıştım.

selamun aleykum arkadaşlar
aracım 2004 clio sedan 1,4 dynamice aracımın arka hoperlorleri kapıda değil arka sağ ve solda aracıma hoperlor alacağım fakat bunların çapı kaç santim yuvarlakmı yoksa oval mi almam gerekiyor acaba alacağım hoperlorler bu yuvaların içine girermi nasıl hoperlor almam gerekiyor yardımlarınızı rica ederim şimdiden teşekkürler sağolun

Yuvarlak ve 13 cm orjinal çapları...

merhaba
arkadaşlar arkada gözüken ızgaralar hoperlor yeri değil yani oraya hoperlor sığmaz kendini çok akıllı sanan renault oraya hoperlor görüntüsü vermiş bende kapı döşemelerini kesip hoperlor takmak istemiyorum ne yapalım artık ön hoprlorlerle idare edecez ama kendini çok akıllı sanan fransızlar

Geri