Örnekteki passatlar hakkındaki fikirleriniz arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu kasa passata geçiş yapmayı düşünüyorum bu aracı temsili olarak koydum ama alacagım arac 2.0 tdı dizel 140beygir motora sahip bu araclar hakkında bildiklerinizi benimle paylasırsanız cok memmun olurum

Yeniden söylediğim gibi buradaki araç temsili bu aracın km sine vs yaşına yorum yapmayınız lütfen
Simdiden sagolun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...assat-orjinal-ve-yeni-bakimli-170086576/detay

Bu kaasalar benimde çok hoşuma gidiyor hayırlısı olsun temiz yakalarsın inşallah kardeşim

Yakıt tüketimi gayet güzel,yolda gidişi ve hızlanması çok iyi, doktor arkadaşımda bu aracın 2009 DSG şanzımanlı modeli var zaman zaman kullanıyorum,konfor vs gayet güzel lakin yol sesini içeriye alması sinir bozucu ve hızlı gidişte yoldaki dalgalanmalarda aracın arkası geziyormuş gibi bir hisse kapılıyorsun...

Bu kasanın station versiyonunu bende çok beğeniyorum :eyv

Arac güzel ama dsg olanini bulursanız tadindan yenmez yakit tuketimi 4.5 lt civarinda olmasi lazim ayrica vw uzerine beyinden islemler yapıyorum takildiginiz bi yer olursa yardımcı olurum.

Kardeşim her bakımdan Alman araçları taş gibidir. Allah gönlüne göre versin.:eyv

Geri