Orjinal Soru-Vites park konumundayken marş basmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan voice22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

voice22

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba 2000 model magane coupe aracım war bilen bilir
ilginç bi problemle karsı karsıyayım danışmak istedim size
araçla benzin pompasına yanasıyorum otomatik vites i park konuma alıp stop ediyorum. benzin alıyorum tekrar marşa bastıgımda araç çalısmıyor vitesi bi baştan sona gezdirip tekrar parka alıp basıyorum marşa cat çalısıyor warmı bi fikri olan bu konuyla ilgili tecrube yasayan ?

bu başlığa arkadaşlarmız pek rağbet göstermez,daha açıklayıcı bir başlık atsaydınız keşke...

kardeşim ya benm sana sorum olacak otomatik tavsiye edermisin nasıl daha önce hiç manuel coupe ye bindinmi fark varmı

walla ben çok memnunum otomatik viteste hızlanması tepkileri vites geçişleri bi harika gaza uyguladıgın baskı ile vites geçişlerini ayarlıyor ve bu konuda çok başarılı dip gaz yaptıgında 6.500 devirde bir vites değiştirip yrinde durmuyor ama benim coupe özel bi coupedir çok temiz ve az kullanılmıştır yıpranmış otomatik vitesler nasıldır bilemem iyi bi usta ya göstermek lazım almadan önce

süpermiş abi sağolasın cuma günü aynı temilikte bir coupe gelecek büyük ihtimal, açıklama iyi oldu korkmuştum tren sürer gibi araba sürmenin zevki yok :D

hayırlı olsun güle güle kullan otomatik vites alışkanlık yapar haberin olsun :)

hayırlı olsun güle güle kullan otomatik vites alışkanlık yapar haberin olsun :)
olsun abi zaten 5 6 seneye manuel üretilmeyecek gibi duruyor f1 vites çok güzel birşey sıfır alan f1 tercih ediyo
inş sorun çıkarmazda ağız tadıyla bineriz

Otomatik beyniylen alakalı bir durum bu
Beyin çalıştır emrini vermiyor viteste kalmış gibi bir durum algılıyor

abi birde otomatik vitesler 5 vites dimi 3 vrya 4 değil yani
başka bir sorumda abi mesela araba yürür durumda parka geçiyomu yani geçmemesi gerek dimi
birde hiç manuel olarak kullanamayosun galiba msl opel vectra 2000 motorlu 2000 model araçlarda 1. 2. 3. vitesi kendin atıyyosun sonra otamatiğe geçiyo meganda yok galiba.
birde fişekleme özelliği var bildiğim kadarıyla devir yükseltici mrk ettim abi şimdiden sağolasın.

Geri