Opc Megane :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megane da OPC Jant Nasil Durur Dedim , Tugay Kardeşimde Bir Photoshop Çalişmasi İle Nasil Olucağini Gösterdi Bana Sonuç Sizce Nasil ? ? :( :(

922521_565960196819214_68135647_o.jpg

Son düzenleme:
gerçekten de berbat

Bence hic fena degil Tayfun shopta boyle duruyorsa realde çok daha canli duracaği garanti

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

İlk Bakişta Berbat Geldi Ama Baktikça Aliştim Güzel Gelmeye Başladi Gözüme Birde Cam Filmi Falan Araca Biraz Daha Siyah Fon Uyguladiğimzda Daha Güzel Durabilir Gibi hımm hımm

İlk Bakişta Berbat Geldi Ama Baktikça Aliştim Güzel Gelmeye Başladi Gözüme Birde Cam Filmi Falan Araca Biraz Daha Siyah Fon Uyguladiğimzda Daha Güzel Durabilir Gibi hımm hımm

aracıda basmışsınız ondan kötü duruyor da olabilir tam boyutunda bakmak lazım veyahut jantları tam oturtamadığınızdan da öyle gözüküyordur en güzeli orjinal haliyle aracın üstünde denemek

araba çok yüksekte kalıyor o zamanda bu jantı takınca daha ince yanak lastik takmak lazım çamurluk arası çok açılır o zamanda bide tayfun abi düşürmekte istiyor aracı o yüzden böle denedik :)

En İyisi Jant Fabrikasina Gidip , Beğendiğimiz Modelleri Araç Üstünde Görmek :eyv :eyv Ama OPC yi Beğendim :)

Ben her zamanki dediğimi yineliyorum. Dokunma şu orjinallere. Olduğu gibi çok güzel.;)

Değişik olmuş ama adlandıramadım beğendim mi beğenmedim m bilmiyorum :/

yanibu kadar yakışır bi jant arabaya :)

Ben begendim bu jantı ilk bakısta garip gelıyo ama şik duruyor bnce .. Hakkı abi iyiki yakın değiliz yoksa dayagı yerdım senden " yeter artık , senın yapacağin işe baslıcam " diyip dalardın vallah bana hehe hehe hehe

Geri