Önerebileceğiniz Bir servis

Murat Gökhan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar
Hoş buldum.
Aranızda yeniyim İstanbul Avrupa yakasında (Büyükçekmece) oturuyorum. Aracımın yağ ve triger değişimi hatta baskı balataya da baktıracağım. Daha servis zamanı var ama aracı yeni aldım içim rahat etsin istiyorum.
Önerebileceğiniz sağlam bir yer var mı?
Forumlar da kimi yetkili servis diyor kimi parçaları al özel bir yerde yaptır yazıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ailemize hoş geldiniz.
Yetkili servis olarak forum sponsorumuz İnanlar var.Ve net hatırlamıyorum ama %10 veya %20 indirim uygulanıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhabalar
Hoş buldum.
Aranızda yeniyim İstanbul Avrupa yakasında (Büyükçekmece) oturuyorum. Aracımın yağ ve triger değişimi hatta baskı balataya da baktıracağım. Daha servis zamanı var ama aracı yeni aldım içim rahat etsin istiyorum.
Önerebileceğiniz sağlam bir yer var mı?
Forumlar da kimi yetkili servis diyor kimi parçaları al özel bir yerde yaptır yazıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Arac kac model, garantisi yoksa tabiki ozel serviste yaptirin. Yetkili serviste parcalanmaya gerek yok :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arac kac model, garantisi yoksa tabiki ozel serviste yaptirin. Yetkili serviste parcalanmaya gerek yok :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Araç 2007 model garantisi yok.
Orijinal Malzemeleri alıp özel serviste yaptırmak daha mantıklı diyorlar.
Önerebileceğiniz bir servis varmı?
Aracını yaptıran ustasından memnun olan varsa yardımcı olabilirmi

İkitelli bağcılar-Güngören oto sanayide Başak Otomotivde Ali usta var eli çok hızlı ben aracımı ona götürüyorum

Geri