Önden Gelen sesler !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan argesmis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

argesmis

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba aracımda 2-3 gündür tümseklerden geçerken takırtı duyuyordum. Soğuk havalardan olduğunu düşünüp umursamadım ama bugün direksiyonu çevirdiğimde sanki birşeylerin kopup geldiğini hissettiğim sesler geldi aracımdan. Sorun ön amortisör takozundan kaynaklı olabilir mi ? Daha önce başına gelen arkadaşlar varsa parça fiyatı ve arıza hususunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler 👋🏼

Amortisör veya rot bağlantılarından kaynaklanabilir. En kısa zamanda göstermenizde fayda var. Allah korusun virajda direksiyonun tepkisiz kalması kötü neticelere neden olabilir.

Bugün ustama gösterdim akstan kaynaklı olduğunu söyledi aks kafası veya komple aks almamı söyledi. Ancak sadece aks kafası randıman vermeyebilir komple al garanti olsun dedi. Daha önce aks kafası değiştiren memnun kalan var mıdır? Komple aks orjinal alınabilecek gibi değil yan sanayi veka çin malı 250 ve anka marka 400 fiyat aldım bu markalardan hangisini almalıyım. Teşekkürler.

Akslar genelde direksiyonu tam kırıp dönüş yapınca tıkır tıkır ses çıkarır, amörtisör takozu ise ataç dururken direksiyonu sağ sol yaparken katır kütür ses yapar.sizinki hangisine uyuyor?

Direksiyonu tam kırınca takırtılar geliyo usta da akstan kaynaklı olduğunu söyledi. Yan sanayi iki marka arasında kaldım açıkçası veka mı anka mı almalıyım?

Vakanın baltasını kullanıyorum memnunum ama aks nasıl bilmiyorum.

Geri