Ön torpido sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ben bişi sormak istiyorum benim arabanın ön torpido dan rolantıde beklerken tıkırtı sesi geliyor elimi üstüne değsem kesiliyor alt tarafına değsem kesiliyor bunun gevşemiş bir yer ama neresine ne yapabilirim altınamı üstünde bir yeremi baktırayım kim yapar bunu yada ne yapmalıyım ne dersini

Torpidonun alt ve üst kısmında hafif esneme olması normal soğuk sıcak olayından plastikte deforme meydana gelmiş siyah izalasyon malzemelerinden alıp küçük parçalar halinde üstten cam ile birleştiği yerden düzgün bir işçilikle esneme payını alırsanız sıkıntınız ortadan kalkar :eyv

Torpidonun alt ve üst kısmında hafif esneme olması normal soğuk sıcak olayından plastikte deforme meydana gelmiş siyah izalasyon malzemelerinden alıp küçük parçalar halinde üstten cam ile birleştiği yerden düzgün bir işçilikle esneme payını alırsanız sıkıntınız ortadan kalkar :eyv

abicim sağol ama nasıl bir malzeme bu bana tek fotolu bir link verirmisin bakayım benim küllüğün üstüne gelen kapakta oynama var toroidonun ona olurmu yada yapıştırma mı yapılmalı nasıl bir şey uygulayayım

http://www.denizdukkani.com/25mm-yanmaz-ses-izolasyon-sungeri-/-siyah

Buna benzer ama daha ince bir malzeme yapıştırmaya gerek yok araya koyacağın için cam ve torpido arasına koyduğun fitil görevi görür. Belki daha etkili bir çözümü olan yazacaktır ama ilk aklıma gelen böyle bir şey

Hiç kullanmadım ve böyle bir durumda da el işi ile hallederim ben sanırım bu ürünü kullanmam ama sen bilirsin :eyv

http://www.denizdukkani.com/25mm-yanmaz-ses-izolasyon-sungeri-/-siyah

buna benzer ama daha ince bir malzeme yapıştırmaya gerek yok araya koyacağın için cam ve torpido arasına koyduğun fitil görevi görür. Belki daha etkili bir çözümü olan yazacaktır ama ilk aklıma gelen böyle bir şey
abi açiksan üstteki mesaja bakabilirmisin nasil olur

Ürüne baktım ve cvp yazdım sana !

kardeş üstteki hoparlör kapaklarını sök karşına 18 lik somon çıkacak onları bi kontrol et iki tarafta da var eğer gevşeme yoksa zorlama plastik kırılabilir

kardeş üstteki hoparlör kapaklarını sök karşına 18 lik somon çıkacak onları bi kontrol et iki tarafta da var eğer gevşeme yoksa zorlama plastik kırılabilir
Abi bu ses klima düğmesinin altında kalan kısım yan duran yer varya orası gevsek ses ordan yapıyor vidalımı bişi var orda vidaya benzer

Geri