Ön Tekerden Gelen Uğultu Ses + AUX girişi

ezrealcartman

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba,

İki adet sorum olacak sizlere.
1. Aracımla 90km'nin üzerine çıktığım zaman (Genellikle 90-115 arasında geliyor) sol ön tekerden gelen bir ses var. Uzun yola gittiğim anda aşırı rahatsız edici bir durum alıyor. Ses saniyelik geliyor duruyor (daha çok uğultu gibi ama birşeyin sürttüğü belli) tekrar devam ediyor aynı şekilde. Ses gelirken gaz pedalında da hissediyorum titreşim olarak. Birisine gösterdim ama o anda da şansa ses gelmedi ve birşey yok dedi geçiştirdi. Gelen ses neyden dolayı olabilir fikir verirseniz sevinirim.

2. Araçta biri mavi biri beyaz girişli olmak üzere bir aux girişi var. Vites kolunun önünde hemen. Mais ürünü olan USB AUX Aksesuar prizi diye bir ürün buldum. Bu ürünü satın alsam eski aux girişini kendim çıkarıp bu ürünü takabilir miyim? Ve teypte sadece AUX seçeneği var bu ürünü taktığım anda Flash Disk ile müzik dinleyebilir miyim teypten? Yoksa müzik çalar mı çalışır sadece. Diğer dönüştürücülere baktım ancak onları takmak için aracın aux girişi bölgesine farklı montajlar yapıyorlar ve aracın kendi teypinden de müzik değişimi yapılamıyor. Baktığım aksesar da ise bire bir aynı giriş yerleri.
baktğım ürün https://www.sahibinden.com/ilan/yed...aux-aksesuar-prizi-280232969r-346452259/detay

Aracım Megane III 1.5 DCi Expression (85)

merhaba 1. konu hakkında bilgim yok ama 2. konu için alacağın cihaz tak çalıştır bir şey değil soketler aux için uygun fakat usb desteği için maliyetli bir yol bence değmez.

Porya bilyalarınız dagılmış.En kısa zamanda servise gidin.Poryabilyesi takımı lastik başı 60 70 tl birşey.Allah korusun bi dagılırsa hem akıs keser hemde buyuk maddi manevi hasarlar verir..

merhaba 1. konu hakkında bilgim yok ama 2. konu için alacağın cihaz tak çalıştır bir şey değil soketler aux için uygun fakat usb desteği için maliyetli bir yol bence değmez.
Teşekkürler

Çok teşekkür ederim hemen servise gidip değiştireceğim.
Porya bilyalarınız dagılmış.En kısa zamanda servise gidin.Poryabilyesi takımı lastik başı 60 70 tl birşey.Allah korusun bi dagılırsa hem akıs keser hemde buyuk maddi manevi hasarlar verir..

Porya bilyasını değiştirdim ancak ses hala gelmeye devam ediyor :(

Geri