On taraftan gelen cızırtı

furkans26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar herkese. Aracimda 70-80 km hizla virajsiz sayilabilecek yolda gidip geliyorum genelde. Bazen durduk yere sol tekerin ordan cizirdama geliyor metal metale surter gibi. Hafif direksiyonu sag yapinca kesiliyor geri birakinca yine basliyor. Frene basincada ses KESILIYOR,gelmiyor. Nedenini cozemedim. Yaklasik 1-2 dk sonra ses kesiliyor. Bu twingo benim ilk arabam. Yenide aldim sayilir ilk zamanlar yoktu bu sikinti. Cok sık olmuyor zaten bu ses ama yeterince can sikici. Araca baktirmaya goturucem ama ne olabilicegi hakkimda bilgim yok o yuzden yardiminizi bekliyorum tesekkurler.

Öncelikle Kendinizi Buradan Tanıtırsanız Sizi Daha İyi Tanımak Adına Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olacaktır...

Merhaba. Yeni kayit oldugum icin direk buraya yazmistim. Uye tanitimina bende yazdim. Ilginiz icin tesekkurler, umarim yardimci olabilecek dostlarimiz vardir saygilar.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu sesi ya balatalarından yapar yada kaliperin pimlerinden.çok önem teşkil edicek bi durumu yok sadece ses yapar

Bilmiyorum ses gelince hafif bi yanik kokusuda gelmisti. Birsey surtuyor yada sıkısıyor sanirim. Henuz gidemedim baktirmaya ama gidince belli olur umarim cunku cok nadir yapiyor.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri