Ön tampon

burakofly

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bacanağa arabamı verdim istediği için tamponu betona sürtmüş ve sanırım ayakları kırılmış alt taraftaki siyah parça yerinden çıkmış ve çok derin sürtülmüş boyası çizilmiş..

nasıl yaptırabilirim tampon değişmesi gerekir mi yoksa kaportacı halleder mi? kaça patlar

Tampon tamiri yapılıyor. İşini iyi yapan bir yere götürürsen temiz bir şekilde uygun fiyata halledilir.

derin çizikleri kapatabilirler mi?

Aynı Sıkıntı Bendede Var Tamponun Sağ Alt Tarafını Kaldırıma Sürttüm Baya Boyası Gitti Bende Çare Arıyorum Olmadı Sprey Boya İle Kapatmayı Düşünüyorum

auto king zenit gibi firmalar tampon tamiri yapıyor ve orjinaden farkı olmuyor gösterin derim kendiniz cok kurcalamayın tamir edilemez hale de gelebilir

plastik işi yapan yerler yapıyo yada arkadaşın bahsettiği gibi kaskonuz varsa mini onarım paketlerinden faydalanabilirsiniz auto king bunun için en güzel mekan olur

auto king zenit gibi firmalar tampon tamiri yapıyor ve orjinaden farkı olmuyor gösterin derim kendiniz cok kurcalamayın tamir edilemez hale de gelebilir

senin gibi bi adam a yakışmadı bro auto king hele hiiç senin ağzına yakıştımı hiç şimdi :S hehehehe

tamponun tamiri yapılır

Geri