Ön tampon sökümü ?

serkangok

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mercek uygulaması icin farlarımı sökecem daha önce ön tamponu söken arkadaslar var ise yardımcı olabilir mi ? komple sokmeden camurluk ici ve ust vidaları gevsetince farlar sokebilirim diye dusunuyorum ?

tesekkür ederim.

Benim farların içi boyanırken tampon komple söküldü aksi halde sökmesi zor bence. Bu arada daha önce far açmadıysanız tavsiye etmem ustalar bile açarken bayaa zorlanmıştı :D :D

tampon tamamen çıkmadan sadece ust vidalardan farlar kolayca sokulebiliyor.. Hella Bi-xenon montajını gerceklestirdim, fakat dunyada bu fardan daha zor açılacak bir far olacagını sanmıyorum.. :D

Hella bi xenon, hella gen 5 balast (mercedes-benz) philips 4300 k ampuller

5omQVM.webp

dostum xenon far uygulaması ne kadar mal oldu? memnun musun?
ayrıca bikaç yerde okudum,mercek yada xenon takıldığı taktirde far sensörü devre dışı kalıyormuş doğru mu?

Maliyet icin net bir sey soyleyemiyorum sabah 8 den gece 1 e kadar aralıksız ugrasıldı.

Aydınlatması ve bixenon çok iyi gerçekten.. Genel olarak memnunum diyebilirim zaten daha yeni montaj yaptım eksikler ve bir kac sıkıntı olsada bundan sonrası kolay çozulmeyecek seyler değil.

Far sensoru dediginiz sanırım yukseklik ayarı ? Eger yukseklik ayarıysa, far icindeki onde olan siyah cerceve sıkıntı yaratıyor, araba icindeki far yukseklik ayar dugmesınden 4 kademe degil 1-2 kademe asagıya indirebilirsiniz ki çokda gerek yok. Yada o siyah cerceveyi baya kesmeniz lazım.. hurda farda çok denedim o cerceve siyah oldugu icin illaki çok fazla cizik oluyordu ve kesim kusursuz olamiyordu o yuzden oraya dokunmadım ama genel olarak kesilecek çok yer var bilginiz olsun..

far sensorunden kasıt farların otomatik yanmasıysa hiç bir problem yok o konuda..

Ama bunlardan once en buyuk problem farı açmak gercekten cok zor acılan bir far.

Geri