Ön takımdan gelen sesler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio2017
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clio2017

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba; sabahları aracımı çalıştırdığımda evimin hemen yakınında yuksekce bir tümsekten geçmekteyim. araç soğuk oluyor ve tümsekten geçtiğim esnada ön taraftan gaarç gaarç diye sesler geliyor.(şanzımandan da olabilir tam çözemedim.) bunu sadece motor soğukken yapıyor 20 km yol yaptıktan sonra benzer bir tümseğe daha giriyorum ancak o ses oluşmuyor.. sebebi ne olabilir bilen duyan başına gelen var mıdır aramızda? araç 6 binde 120 hp edc icon

Bendede aynı aracın GT Line donanımı var, normal bir durum değil bence.. Servise göstermenizi tavsiye ederim..

işte onun için de aracı servise götürüp orada yatırıp belkide ertesi gün sabahı beklemek gerekecek o da uzun bir süreç.. çok girmek istemiyorum.. o sebeple "birebir aynı problemi yaşadım sıkıntı şudur" diyen bir arkadaşa rastlarım diye düşünerek konu açtım :)

işte onun için de aracı servise götürüp orada yatırıp belkide ertesi gün sabahı beklemek gerekecek o da uzun bir süreç.. çok girmek istemiyorum.. o sebeple "birebir aynı problemi yaşadım sıkıntı şudur" diyen bir arkadaşa rastlarım diye düşünerek konu açtım :)

Benimde araç 6 binde. Ben daha önce böyle bir şey yaşamadım. Bende her sabah sokakta 2-3 tane yüksek tümsek var+Parke taşlı yol. Sadece araç çok soğukta sabahları biraz sert olabiliyor. Oda sokak başına kadar. Sonra açılıyor. Bende benzer ses Yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Clio 4 lerin bir ara viraj denge cubuklari ve viraj lastikleri sorunluymus ve buyuk cogu garantiden degismis.garanti devam ediyorsa direkt servise goturun.

Amortisör takozlarından geliyor kışın sertleşiyo artıyor yazın yumuşuyor gelmiyor.Servis değişim yapmıştı benimkini garantideyse değiştirirler.

Daha kasim sonunda almistim bi gostereyim o zaman en kisa zamanda tesekkurler

Kışın soguklardada bende ince ince gaarc sesi geliyodu havalar isininca duymuyorum suan.

iyi akşamlar. :) bahsettiğiniz clio4lerde kronik sorun olarak belirtilmektedir. viraj denge pabuçları dedikleri 2 adet siyah renk plastik değişiyor. bu işlem garanti kapsamında olmaktadır. hatırlatma; bu işlem biraz uzun sürmektedir 2-3 saatinizi alabilir,bilginize :) iyi akşamlar.

evet aynı sorun bendede vardı servise gittim viraj demir lastikleri ve amotüsör takozları değişti şuan hiçbir sıkıntı yok

Geri