Ön takımdan gelen sesler

saruman64

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba;
2006 model aracımda hafi bi cukur hafif bi tümsek vs yerlere girdiğimde tak tuk deli gibi ses geliyor içeriye bu genel bi sorun mu yoksa benim ön takımlarda mı sorun var bilgi verebilirmisiniz teşekkürler

Büyük bir ihtimalle traves burcu bozulmuştur. Orjinalini almaya kalkarsan biraz pahalıya mal olur. Ama traktör lastikleri ile bu işi çok ucuza kendin halledebilirsin. İSTERSEN BURADAN BİR İNCELE.

Amortisor takozlarından yapma ihtimalide yüksek
Azda olsa bir ihtimal traverslerden'de yapar.
Ama amortisor takozları bozulunca amorsitor şaseye vurur ve ses yapar

Bence de takozla ilgili olabilir.

arkadaşlar dediklerinize baktıracagım.16" geniş taban jant var arabada bundan kaynaklı olabilme ihtimali olur mu ?

Aynı sorun 2007 megane 2 aracımızda da vardı. 3 gün önce bakımını yaptırırken kontrol etti usta. sol rot bozulmuş. yenisi ile değişti. o söylemiş olduğun tümseklerde küçük çukurlarda gelen deli gibi ses kesildi. artık rahat ettim. sende istersen bir rot başlarını kontrol ettir. şuan hafif bi ses var ama o normal sesi. biliyosunuz megane larda kronik sorun. yakında traves burcunu da söylenilen gibi değiştircem. bi fark olucak mı onu merak ediyorum. Ama dediğim gibi bendeki sorun sol rot başını değiştirince düzeldi. şuan kafam rahat hiç ses gelmiyor. ama bakımda anlaşıldığı aracın turbosu bozulmaya başlamış ve onu yakında değiştirmem lazım. asıl mesele bu oldu şimdi benim için :)

arkadaşlar dediklerinize baktıracagım.16" geniş taban jant var arabada bundan kaynaklı olabilme ihtimali olur mu ?

Bu arada bende 17 lik jant var. Janttan olcağını sanmıyorum.

Valla saymaya kalkar isek 20 den fazla neden bulabilirizki bunların hepside iyi tahminden öteye gidemez.....15 dk'lık bir rotcu ziyareti tam ve doğru teşhisi koyacaktır diye düşünmekteyim.

Geri