Ön takımda tıkırtı sesi yaşayanlar birliği :)

Mehmet Akbey

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Cümleten selam aleyküm. Şu megane 2 nin ön takımından herkes muzdarip zannediyorum. Geçen hafta sesleri kesmek için işe başladım. İlk gün kitlemiş amortisörlerimi takozlarımı bilyalarımı z rotlarımı değiştim ses kaşmamıştır umuduyla marşa bastım yola çıktım fakat şu boşluk sesine benzer lok lok vurma geçmedi. Rot başlarından şüphellendim değiştim olmadı :) direksiyon kutusuna göz diktim uzun uğraşlar sonucu aldım dışarı fakat elektrikli olduğu için fazla bir şey yapamadım ayar vidasını sıktımgeri taktım sanki seste azalma oldu ama hala var. Kasiste sıkıntı olmuyor ses yok oval çukurlarda filan sorun yok ama çok dik bir kasiste veya çukurda yavaş hızlı fark etmez boşluk varmış gbi lokortu kütürtü bir ses var. Var mı başka değişebilecek bir parça :)

Aleykum selam kardesim ayni sesden bende muzdaripdim bana degismem gereken parcalar sunlar dedi usta c32eca343bfe8b101a2cd1862d413ffb.webp bir bak sende degismedigin parca varsa degistir yarin araci alicam 2 gndur serviste abs sorunuda vardi eger bu sesler kesildiyse daha detayli bilgi veririm.O bosluk sesinden dolayi bende servise verdim beklilyorum.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arka torsiyon bilyasına baktır. Muhtemelen ondandır.Benim daha önceki aracım Europa ondan yapmıştı.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok kardeşim ses önden geliyor.

Şu viraj demir lastiklerini değişmedim çok mesele göründü gözüme bir araştırim bakim yapar mı onlar. Ama bugün fark ettim direksiyonu sağa sola sallayınca da o ses geliyor lok lok diye frezeden diye düşündüm bir de bu elektrikli direksiyon kutusu yapıyor mu böyle şeyler acaba ?

Kardeşim git sol aks değiştir ondan yapıyor kesin komple değiştir

Tikirti burclarinada baktirin

Merhaba arkadaşlar..Ayni dert bende de var..direksoyona dogru metalin metale çarpma sesi gibi .saga dönerken lakaya girdigimde ozellikle sanki alt takim dökülüyor gibi bir ses.direksiyon kutusu ve ön takim yapıldı ama nafile..benimki sag taraftan geliyoe.direksiyon saga cevrildiginde de o ses duyuluyor daha az da olsa.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan
Naptın sorunu çözebildin mi?

Geri