Ön sol kapi cebine su doluyor lutfen yardim

UgurAydogmus

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkdaslar herkeze selam. Bende 2007 megan exprestion var. Sol ön kapi cebine yagmurlu havada su doluyor. Nedenini ve cozumunu bilen varmi lutfen yardim edin. Tesekkurler

Arkdaslar herkeze selam. Bende 2007 megan exprestion var. Sol ön kapi cebine yagmurlu havada su doluyor. Nedenini ve cozumunu bilen varmi lutfen yardim edin. Tesekkurler

Büyük bir ihtimalle siz veya sizden önce ki sahibi kapı hoparlörünü değiştirmiş ve arkada ki koruma plastiğini kestirmiştir. Başka sebepten içeri su almaz. Geçmiş olsun.

Birde kapıda bulunan çıtadan da su alabiliyor. Benim önceki aracım da megane 2'ydi. Kaportacıya götürdüm içerden oraya izolasyon yaptı bir daha almadı.

Büyük bir ihtimalle siz veya sizden önce ki sahibi kapı hoparlörünü değiştirmiş ve arkada ki koruma plastiğini kestirmiştir. Başka sebepten içeri su almaz. Geçmiş olsun.

İyi forumlar,
Aynı sorunu bende yaşadım. Kapı hoparlörünü değiştirdiğinden dolayı aldığı tespit edildi. Bahsettiği iki sebebin dışında başka bir neden olamayacağına katılıyorum teşekkürler

Arkadaslar kapi citasi takili, hoparlor muhafazasida var ama yinede nasil oluyosa giriyor su. Bugun dis muhafazasini sokup ek yerlerine silikon sıktim insallah duzelir. Duzelirse yazarim iyi gunler

altta tahliye deliklerivar kapıyı acınca sol altta plastik aksamın bitiminde kaynak birleştirmesi olan yerde delik tıkalı olmasın.delik tıkalı olursa cep su alabilir ceptede delik varsa degilse hoparlörün ordan alıyordur cam fitili sızdırıyordur ordan da sigerek hoparlör deliginden çıkıyordur bence tahliyeye bi bakın

hoparlör değişimi olmuşsa arkadaki muhafazayı yeni hoparlör sığmadığı için kesmişlerdir. Eğer böyle ise 14 cm lik plastik çiçek saksısı alıp ortadan kesip hoparlörün üzerine muhafaza olacak şekilde içerden vidalayabilirsin bendede aynı durum vardı bu şekilde hallettim...

Geri