Ön sağdan Gelen sallanma sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denzbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denzbay

Deniz BAYIR - GAZİANTEP,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam RFC ailesi Dün 40-50 km hızla seyir ederken bir çukura denk geldim ve Şimdi arabanın sağ önden sallanma gibi takır takır ses geliyor:sinirli bozuk yollarda genellikle. Araba eskisi gibi değil şuan yokuşlarda titreme felanda var çikiştede sorun var gibi Sorun ne olabilir daha önce yaşayan varsa biR yardım etsin sağoln :)

İlk önce amortisörleri kontrol ettir,aşırı darbelerde motor kulağı bile bozulabilir ve bozuk yollarda ses yapar ancak bunların hiçbiri çekiş düşüklüğüne yol açmaz,başka bir sorun vardır veya psikolojiktir...

İlk önce amortisörleri kontrol ettir,aşırı darbelerde motor kulağı bile bozulabilir ve bozuk yollarda ses yapar ancak bunların hiçbiri çekiş düşüklüğüne yol açmaz,başka bir sorun vardır veya psikolojiktir...
Hiç söyleme abi psikolojim alt üst oldu çok kötü bir durum :berbat

salıncak veya amortısorden kaynaklıdır muhtemelen dıye dusunuyorum

rot kollarını değiştir olay biter... + çekiş olayı psikolojiktir, hele ki tek taraftan olanı ayırt edebilmek :eyv motor takozları olsa, yolda giderken asla hissetmezsin, rölantide tüm arabayı sallar. amortisör olsa çekişin diil frenlemen değişir, takır tukur sesler gelir. bence rot :silah

sorun halloldumu ne oldu? bendede aynı durum var.

bendede bir kez cukurdan geçtim amartisorleri gecen yıl deiştirdim ama tıkırtı yapıyor hala

Rot miline baktırın ( Rot kolu değil karıştırmayın ) Ben Rot milini değiştirdim çukurlara girdiğimde en ufak ses yok . 17.50 TL .

fren kaliperlerinden yapıyordur tornaya verilmesi lazım bi 50 60 lira tutar

o aracın jantı egılmıstır ır balanscıya gıdersen sorunun hallolur kardesım

Geri