Ön camlar hak.

serif_07

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba

Aracımın ön sol cam hiç açılmıyor ön sağ cam kesik açılıyordu. Tamircim ile modülü değiştirdik modül baya bi oksit yapmıştı. Bu sefer de ön 2 cam kesik açılıp kapanıyor. Programlama denendi olmadı. Önerileriniz nelerdir ?

Programlama derken ne yaptınız tam anlayamadım fakat akü sökülüp takıldığı zaman modüllerin tekrar ayarlanması gerekiyor. Bunun için her cam ayrı ayrı ayarlanır. Ayarlama işlemi şöyle oluyor: cam tam olarak kapatılır ve cam kapatma tuşuna 10 saniye basılı tutulur. Daha sonra cam tam olarak açılır ve cam açma tuşuna 10 saniye basılı tutulur. Bu şekilde ayarlanmış olması gerekir.

Programlamadan kastım o 10sn olayı onu denedim yine olmadı. Sol cam bazen tamamen kalkıyor bi 5 cm kadar açık kalıyor sağ cam sürekli kesik açılıp kapanıyor sol cam da genelde kesik açılıp kapanıyor. 10sn olayı dışındaki ne yapabilirim

Benimde suan ayni dert var basimda kesik kesik aciliyordu. Suan temelli bozuldu ne aciliyor ne kapaniyor. Usta komple degiscek dedi 300 lira dediler. Kendim internetten siparis verdim cam tamir seti geldiginde yapmaya caliscam.motor saglammi ona bakman lazim ses varmi.

3 adet cam sigortası var sigorta panelinde 3ünü de sökmeme rağmen sağcam açılıp kapanmaya devam ediyor muhtemelen benden önceki sahibi düz bağlatmış elektriği hiç kesilmiyor. sol cam bazen 10 sn olayını yapınca düzeliyor ama kapama yaparken tam kapatmıyor bi 5 cm kadar açık kalıyor.

Arkadaşlar aynı sorun benim aracımda şöför camında oldu bir iki elektrikci baktı İstanbul sefaköy ve kocasinan sanayide... çam motoru ve modülü söküp tornavidanın sap kısmıyla hafif tıklaya tıklaya vurdu çalıştı bana dediki kömürlet bitmiş değişmesi lazım takıldığında gel değişelim dedi... 1 ay kadar kullandım gene takılmalar başladı.

Eski ev sahibimin İst. kocasinan sanayide dükyanı var yanına gittim sorunu anlattım bana yan dükyanda bir suriyeli arkadaş var bu işlerden anlıyor birde o baksın dedi... Motoru ve modülü söktü soketlerinin ark yaptını gösterdi temizledi bir tığ yardımıyla soketlerin açık olan ağızlarını daraltı taktı kesintisiz çalışıyor 2018 ocak ayında yapılmıştı...

Geri