Ön cam çatlaması hakkinda bisey sorucaktim

AdemMERT

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sa iyi aksamlar arkadaslar ben bisey sorucaktim. Heralde komsudan biyerden cama bişey düsmus ön cam hafif çatlamış. Araba 2015 kangoo multix touch. Aldigim yere hedef otomotive getirdim güneş sigorta var kasko olarakta senelik 1 cam degistirme hakki var demislerdi ama hasar kaydi en az bin tl görünür dedi servisteki adamda bu prosedür boylemi yoksa bu işte bi yanlislik varmi bilginiz varmidir. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Firmadan firmaya değişiyor.klozda yazılana bakmak lazım. Bazı firmalar mini onarımı bile kayda girdiyorlar sorgulamada çıkıyor.

Araç seyir halinde gider iken görüş açınıza engel yok ise değiştirmeyin .
çünkü fabrika çıkış camı takmıyor çoğu yer
yan sanayi takmaktadırlar.

Yan sanayi takin problem olmuyor.. Olimpia filan iyidir. Kaskonin anlasmali yerlerinde gem hasar gozukmez hemde hasarsizlik indiriminiz bozulmaz..

Bazı kaskolar servis te orjinal değişim yapabiliyor.Bazılarıda anlaşmalı yerlere yönlendiriyor.

Serviste değişirse Tramerde hasar kaydı olarak çıkıyor.Bende de aynı durum var.

Görüş açımı etkilemiyor ve şuan zararı yok onun için elletmedim.Birde yan sanayide açıkçası yağmur sensöründe sıkıntı olmasından çekiniyorum.

Klozu bi inceleyeyim simdi bakalim ney yaziyor.

ddacaef4796f7202d79dde51691a1e8e.jpg

Yani ne demek istemis :)

Ben cok degistirdim. Sensorde problem olmuyor. Kendi istegim ilede degistirtiyorum.. Carglass camlardan memnunum..

Kasko dahilinde anlasmali yerde yapildigi taktirde plaka sorgulamada tramer görünüyormu peki direk.

Ben sompo da 2 kez değiştirdim. Anlaşmalı yerde orjinali takıldı herhangi bir sorgulamada görünmüyor ama bazı firmalar kayda giriyor. En güzeli sigorta şirketinizi arayıp sormak. Klozda yazanda şu, anlaşmalı olmayan yerde camı değiştirirseniz 100tl den az olmamak üzere tutarın %15 ini sizden isteyecekleri. Sadece bulunan yerde anlaşmalı servis yoksa bu istek uygulanmaz diyor.

Geri