İyi akşamlar ben şuan turkcellim genç plus tarifedeyim ve 1gb net + heryöne mesajlaşma falan filan 2 aydır +60 liralık kontör yüklemeye ihtiyaç duyuyorum. Avea'dan geçen mesaj geldi ve turkcellden yediğim son kazıktan sonra aveaya geçmeye karar verdim. Pakette şöyle 1Gb net + 1000sms heryöne + 500dk konuşma heryöne sadece 24TL bu paketi kullanan var mı ya da avea kullanıp memnun olan gerçekten geçmeye değer mi vodafone düşünülebilir mi ? kafam çok karışık ancak şuan aveadan yanayım bilgi sahibi olduğum için. Her yerde çekmez diyolar telefonum iphone 4 internet hızı vs nasıldır ?
Bide bu numara taşımak için veli izni şart mı hattın kullanıcısı 18 yaşından küçük olsa taşıttırabiliyor mu ?
Operatör ismi kullanmamda bir sakınca var mı bilemedim ama sonuçta kimsenin çıkarına birşey değil :soru
Bide bu numara taşımak için veli izni şart mı hattın kullanıcısı 18 yaşından küçük olsa taşıttırabiliyor mu ?
Operatör ismi kullanmamda bir sakınca var mı bilemedim ama sonuçta kimsenin çıkarına birşey değil :soru