Note 2 den 5 e geçiş

Uther77

Savaş ŞEN , Able Seaman,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Selam dostlar bilen abilerim kardeşlerim vardır yaklaşık 2.5 ay önce Galaxy Note II almıştım yıllardır android telefon kullandığımdan açıkçası sıkıldm iphone hiç kullanmamıştım birçok kişiye danıştım kimisi sakın öyle bişey yapma kimiside hiç durma dedi :D ben hiç durmadan yana tercihimi yaptım ve dün Note 2 mi satıp 5 aldım tereddütlerim hala var açıkçası fakat ios gerçektende hızlıymış sizinde değerli fikirlerinizi almak isterim :) teşekkürler şimdiden

Hayırlı uğurlu olsun almışsınız zaten bişe demeye gerek yok ben sevmem ama [MENTION=2956]*Gökhan42[/MENTION] Çok sever :DB]

Iphone 5 Candır can :D

İphone 3gs ve Note I kullanıyorum, Note'ı ve androidi hiçbirine değişmem qw

Teknik Verilere Bakarsak Note2 Daha Ustun Fakat Kullanim Acisindan İphone Baska Bir Dunyadir Alisirsan Kopamazsin

Note 2 degilde androitten Şaşmam. Note büyük geliyor.

Selam dostlar bilen abilerim kardeşlerim vardır yaklaşık 2.5 ay önce Galaxy Note II almıştım yıllardır android telefon kullandığımdan açıkçası sıkıldm iphone hiç kullanmamıştım birçok kişiye danıştım kimisi sakın öyle bişey yapma kimiside hiç durma dedi :D ben hiç durmadan yana tercihimi yaptım ve dün Note 2 mi satıp 5 aldım tereddütlerim hala var açıkçası fakat ios gerçektende hızlıymış sizinde değerli fikirlerinizi almak isterim :) teşekkürler şimdiden
sakın vazgeçmeyin apple dan

Onur kardesimin dediği gibi IOS Hastasıyım. Haydar abide demis zaten icine girdinmi kopamazsın ben gecen yıl eylulde 4S aldım gecen aya kadar kullandım araba alacagımdan acil satmam gerekti .. 20 Gun Nokia 603 kullandım Symbian'dı sonrasında Arkadasım Lumia 920 aldı onuda inceledm oda hos degildi android cihaz aldım vodafone kampanyadan Allahın belası En son hasretine dayanamadım yine gittim 4S aldım .. ios'dan baska appleden baska ne yazılım nede marka tanımam .. iyi bi karar oolmus şaşma Apple'dan .. Hayırlı olsun

Doğru karar diyorum :eyv

Note 2 den 5 e gecilir mi ya :D iphone 5 i olanlar benim cihazı gorunce imreniyolar :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri