Nedir Bu Seslerden Çektiklerimiz.

Çağlar K.

Kayıtlı Üye
09-Aydın
Arkadaşlar 2014 model clio 4 araçımda kasislerden yada rampalardan çapraz şekilde geçtiğimde yada araç esnediğinde sağ ve sol emniyet kemerlerinin oradan sesler geliyor. Bu seslerin giderilmesi hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varmıdır yardımcı olabilirmisiniz?

havanın soğuk olması ile alakalı araç henüz ısınmadığınadan yeni yola çıktığında olan seslerden bahsediyorsunuz sanırım

havanın soğuk olması ile alakalı araç henüz ısınmadığınadan yeni yola çıktığında olan seslerden bahsediyorsunuz sanırım

Hocam araç ısınsın ısınmasın dediğim durumlarda hep ses geliyor araçtan çapraz geçişlerde ve araba esnediğinde hep geliyor

Emniyet kemeri koltuk arasında düz durmadığında bu sesi yapıyor, bende hep düzeltirim emniyet kemerini bu sesten dolayı ve geçer.

Koltukların yanında plastik malzeme var emniyet kemeri tokası oraya çarpınca ses yapıyor. En azından benimkinde öyle düzeltiyorum koltuğun kumaş kısmına denk getiriyorum bi daha olmuyor

araca binen herkes kemer taksa sorun ortadan kalkacak bence ama bende öyle bir ses yok çok gergin duruyor

​Emniyet kemeri tokası kardeşim aynı ses bendede var

Bu olay benim fluence de de mevcut ncb48 dedigi gibi koltugun kumas kismina denk geyirince kesiliyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar 2014 model clio 4 araçımda kasislerden yada rampalardan çapraz şekilde geçtiğimde yada araç esnediğinde sağ ve sol emniyet kemerlerinin oradan sesler geliyor. Bu seslerin giderilmesi hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varmıdır yardımcı olabilirmisiniz?

Merhaba Çağlar Bey; kasis rampa çapraz geçişlerinde gelen esneme sesleri kapılardan kaynaklanıyor. Aynı problem bendede vardı serviste 4 kapı kilitlerine wd 40 ile yağlama yaptılar problem ortadan kalktı. Gelen seslerin kemer tokasıyla ilgisi yok. İyi akşamlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

würth silikon sprey kullanılabilir. ben pek ses duymuyorum ama çözüm silikon sprey olabilir. hayırlı akşamlar.

Geri