Multimedya sistemi sıkkıntılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ghotzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ghotzy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar 2012 model Megane Sport Tourer 1.5 dci 110 araç kullanıcısıyım aracı yeni aldım, multimedya sisteminde ufak tefek sıkıntılar var aşağıdaki problemlerle ilgili bilgisi tecrübesi olan yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

1- Necvox marka Multimedya sistemi orjinal mi sonradan mı takılmış nasıl anlayabilirim?
2- TV modülü çalışmıyor, kanal arama yapıyor ancak bulamıyor (anten sanırım) nasıl çözerim?
3- sistem geri görüş kamerası ile entegre ancak görüntü bozuk nerede tamir ettirebilirim
4- Kumanda arızalı yenisini nereden bulurum?

şimdiden teşekkürler, bu arada aracı yetkili servis haricinde bir yere göstermek istiyorum

Necvox genelde servis takiyor ama emin olman lazim.Servise sasini ver ordan baksinlar takmislarmi.
Tv genelde kimsede cekmiyor anten takma lazim bence ugrasmaya degmez cunku arac hareket halindeyken zaten goruntu vermiyor.
Kamera isini oto goruntu sistemleri satan yerler yapar, serviste takilan cihaz ise ucretsiz degistirirler.
Kumandayida orda yaptirwbilirsin yada servis ise onlara degistirtirsin

Merhabalar 2012 model Megane Sport Tourer 1.5 dci 110 araç kullanıcısıyım aracı yeni aldım, multimedya sisteminde ufak tefek sıkıntılar var aşağıdaki problemlerle ilgili bilgisi tecrübesi olan yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

1- Necvox marka Multimedya sistemi orjinal mi sonradan mı takılmış nasıl anlayabilirim?
2- TV modülü çalışmıyor, kanal arama yapıyor ancak bulamıyor (anten sanırım) nasıl çözerim?
3- sistem geri görüş kamerası ile entegre ancak görüntü bozuk nerede tamir ettirebilirim
4- Kumanda arızalı yenisini nereden bulurum?

şimdiden teşekkürler, bu arada aracı yetkili servis haricinde bir yere göstermek istiyorum
Oncelikle soyle söyleyeyim ilgili marka ile baya bir hasir nesir oldum. Yetkili servisi yenibosna adli tip kurumunun karsisinda ve bes para etmez bir ürün. Ürün orjinal renault mali değil sadece türkiye renault ile anlaşması var servisten navigasyon isteyene bu ürün yonlendiriliyor. Servis bu ürünü takiyor evet ama ürün orjinal değil. Sorunlar ile alakalı garanti devam ediyor ise bahsettiğim yere götürüp gosterebilirsiniz. Ben bu ürünü takip ayni hizla çıkarttım tonla sorun oluştu multimedya da büyük heves ile almıştım kursagimda kaldı.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri