Multimedia ekrana telefon görüntü aktarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kmkadm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kmkadm

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba
2012 model Mst Priviliege sahibiyim. Yaklaşık 2 yıl kadar önce Carvocal den multimediya sistem taktırdım. O zamanlar Samsung telefon kullanmaktaydım ve telefon ekran görüntüsünü multimedya sisteme usb kablo ile aktarabilmekteydim. Geçenlerde telefonumu değiştirdim ,Huawei mate 20 lite a geçiş yaptım. Bu telefonu yönergeleri takip etmeme rağmen sisteme aktaramıyorum .Araç içinde yüklü olan kolay bağlantı aplikasyonunu açıp android usb seçeneğini seçiyorum ,benden usb hata ayıklama modunu açmamı istiyor ve onu da yapmama rağmen bağlantı 2. adımda kalıyor. Bu durumla karşılaşan var mı , yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla .

Merhaba
2012 model Mst Priviliege sahibiyim. Yaklaşık 2 yıl kadar önce Carvocal den multimediya sistem taktırdım. O zamanlar Samsung telefon kullanmaktaydım ve telefon ekran görüntüsünü multimedya sisteme usb kablo ile aktarabilmekteydim. Geçenlerde telefonumu değiştirdim ,Huawei mate 20 lite a geçiş yaptım. Bu telefonu yönergeleri takip etmeme rağmen sisteme aktaramıyorum .Araç içinde yüklü olan kolay bağlantı aplikasyonunu açıp android usb seçeneğini seçiyorum ,benden usb hata ayıklama modunu açmamı istiyor ve onu da yapmama rağmen bağlantı 2. adımda kalıyor. Bu durumla karşılaşan var mı , yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla .

Carvocal satışı yapan bir noktaya sorarsaniz daha iyi olur hem sürekli sattiklari için daha hızlı yardımcı olabilirler hemde belki cihazinizda eksik dosya varsa tamamlayip hazır hale getirebilirler. Ayrıca ek olarak bildiğim kadarı ile android auto kisminda bütün android cihazlar ( destekleyen modeller ) aynı protokolu kullanıyor olması lazım dolayısı ile cihazinizin surumunu de kontrol etmeniz gerekebilir. Örneğin daha önce kullandiginiz samsung ile en azından ya aynı sürümü yada dah uzerini kullanıyor olması gerekebilir cihazinizin. Fakat buna ek olarak huawei mate 20 lite için desteklemiyor da olabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cevabınız için teşekkür ederim.

Geri