Muayneden geçmedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trajedi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trajedi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabamı muayneye götürdüm ama renginden dolayı geçmedi ruhsatta beyaz krıstal diye yazıyor ama araba gri renk muayneyi yapan kişi renk tespiti yaptır dedi ne yapmam gerekir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim:eyv

Trafik subeye gitmen gerekiyor sanirim dostum

Samsung Edge ile gonderildi

bana kaportacıya git dedi renk tespiti yaptır dedi kaportacıyla ne alakası var anlamadım

Kaportaci mi :)) boyaci dese gene bir nebze ama kaportaci ne alaka ayrica kaportacinin verdigi evrak yada yaptigi tespit resmi olarak is gormez belki de arabani beyaza boyat oyle gel demeye calismistir :)

Samsung Edge ile gonderildi

Ek-1 belgesi ile renk tespiti yaptırıp öle gideceksin. Renk budur diye tespit eden oto boya servisinin kağıdı ile trafiğe ek-1 belgesi ile gidip düzeltebilirsin. Aracınla kazasız belasız sürüşler dilerim

tşk ederim çok sağol o zaman oto kaportacısı ek-1 belgesi varmıdır biryerden almak gerekirmi acaba

ek-1 belgesini nereden alabilirim acaba ?

​Sigortacılar ve trafik şubede birde yanılmıyorsam şöförler odasında var....

Çok ilginç bir konu ya. :) Benim R19 Europa da beyaz (kristal) ama bildiğin gri... Bize de derler mi ki acep? Geçmiş olsun... Valla Renault Mais'den bile belge alırım araçta hiç boya yok, orjinal...

Geri