Bana verilen muayene kağıdında araç ağır kusurlu karayollarında trafikte kullanılamaz yazıyordu bide muayene kağıdında çaprazlama 16 ağustostan sonraki muayene tekrarında sızdırmazlık raporu getilmesi zorunlu yazıyordu istayondaki gişedeki görevliye sordum oda tam bilmiyor çelişkili cevap verdi bende mmo çorlu şubesini aradım ne için istiyorsunuz dedi bende durumu anlattım gerek yok sızdırmazlık raporu istemezler dedi ama interntten araştırdığımda lpg ile ilgili yapılan işlemlerde sızdırmazlık raporu gerekli deyince dün ani bir kararla mmo,dan randevu aldım çorluya gittim oradaki görevli 29 temmuzdan sonra artık zorunlu değil bu şekilde muayeneye girebilirsiniz dedi bende bunların sağı solu belli olmaz gelmişken alıyim raporu dedim salak gibi kafaya taktımya bi kere neyse görevli aracı kontrol etti iki tane kusurun var biri tank altına sünget konulacak ikinciside şamandıra kapağı kırık dedi aslında bazı yerleri çatlamıştı neyse sanayiye iki üç gazcıya sordum bu eski abi dedi bunu bulamazsın dedi ne olucak dedim şamandıra değişecek dedi ne kadar dedim önce 200 dedi 150,ye anlaştım şamandıra değişti çırak gösterge dîğmeside değişmesi getekebilr gaz oranını göstermeyebilir dedi dedim gerek yok kaşla göz arasında güya lpg anahtarının kablolarını sökekerken geri zekalı anahtarı kırmış yapıştırmaya çalışıyodu niye kırdın vidalarında sökseydin dedim insanlık hali kırdım kendimden takıyorum dedi ustasıda kızdı niye kırdın diye neyse yeni lpg anahtarı taktı atiker marka yalnız bunda 4 tane ışık var diğeri tartarini markaydı 6 tane ışık vardı velhasıl kelam yeni anahtarı taktı borcumuz ne dediğimde çırak 200 dedi ustası tamam 150ye anlaştık dedi sonrasında muayeneye girdim geçtim ama sızdızmazlık raporu sorulmadı istenmedi boşu boşuna masraf ettim canım sıkıldı en çokta çırağın eski lpg anahtarını kırması zoruma gitti anahtarın 4 ışıklı veya 6 ışıklı olması birşey farkedermi bi lpg anahtarları tanklara göremi yapılıyor mesela 30 litlelik tanka 4lü 60 litrelik tanka 6lımı oluyor kusura bakmayın biraz uzun oldu