Muayeneden geçemedik.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnk52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnk52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün babam kangooyu muayeneye götürdü. Dalga geçilir gibi sebeblerden ağır kusurlu olarak muayeneden kaldık. 2-3 sebeb var sıralıyorum. :)

- Egzosun ucu "yukarı baktığı için" ağır kusurlu. Yani egzos düz olsa geçiyoruz. :) Babam adama bu araba 3 sene boyunca nasıl geçtik biz muayeneden diye sorunca cevap verememiş.
- Ön yolcu koltuğunun üzerinde anfi olduğu için binbir bahane saymış. Babam aynı şekilde, 3 yıl boyunca geçtiyse bu araba, vidasını sökersin görürsün demiş adam yine sus pus.
- Ön camın üzerindeki güneşlik şeklinde şerit.

Bu sebeblerden dolayı muayeneden kaldık. Olacak iş değil ya.

Kusurları düzeltip tekrar gitmekten başka çareniz yok kardeşim,geçmiş olsun...

Saol Mustafa Abi. Diğerlerini geçiriyoruz da, egzosu o kadar ceza yedim sökmedim, sırf yukarı bakıyor diye sökmek zorunda kalıyorum ona üzülüyorum işte.

Her yerde her kurumda işi zora sokmaya çalışan insanlar var ülkemizde. "Sabır" en büyük erdemimiz oldu sayelerinde. Sanki arabanın tekerleği yok. Artık istedikleri gibi yapıp tekrar girersiniz muayeneye. Geçmiş olsun.

geçmiş olsun, muayene için söküp sonra takarsınız

Her yerde her kurumda işi zora sokmaya çalışan insanlar var ülkemizde. "Sabır" en büyük erdemimiz oldu sayelerinde. Sanki arabanın tekerleği yok. Artık istedikleri gibi yapıp tekrar girersiniz muayeneye. Geçmiş olsun.
Bende öyle yapmaya niyetliyim zaten. Sanayiyi geçince tüvtürk. Giderken kestiririm, dönünce tekrar kaynattıracaz.

Biz de yakınlarda gitmiştik hafif kusurlu geçti araç, sebepleri :

-motor ve şasi numarası eksik yazılmışmış, artıkk nasıl oluyosa...
-yangın tüpü ulaşılabilecek bir yerde değilmiş :berbat

Geçmiş olsun Cenk düzeltip gitmekten başka çare yok keyfiyetçi memurların işgüzarlığı neticesinde..

yapacak hiç birşey yok malesef muayıneye girince sökersin çıktıktan sonra takarsın geçmiş olsun

sıkıntılı durum bende de bir kere yangın tüpü sürücüye yakın degil yazmıştı bende döndüm geldim yangın tüpünü vites kolunun yanına dikmiştim :D :D :D el freninden önce ulaşılıcak bir yer itfayeci gibi :D

Geri